2821
2789
عنوان

حساب تلگرام

151 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من میخوام حساب تلگرام باز کنم توی گوشی ایفون شمارمو میدم بعدش ایمیل میخواد نمیره برای پیامک کد ایمیل ندارم بلدم نیستم چجوری بسازم راهنمایی میکنید لطفا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم آموزش ساخت جیمیل هست تو گوگل

ما هرجوریم بگیم نمیتونی بفهمی اینجوری

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

یکی نیست کمک کنه

سلام

الان رفتم یک حساب ساختم مراحلشو میگم.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

یکی نیست کمک کنه

توی تنطیمات گوشی تون سرچ کنین ⬅️ حساب

مدیدیت حساب ها

پایین صفحه ➕️ افزودن حساب

انتخاب Google

ایجاد حساب

برای استفاده شخصی ام

نام و نام خانوادگی بذارین (واقعی یا مستعار هر طور دوست داشتین)

بعدی

سال و ماه و روز تولدتون رو بگذارین

🔴 طوری بگذارین که کمتر از ۱۸ سال نشه چون بعدا براتون محدودیت می گذاره

جنسیت انتخاب کنین

بعدی

اسم ایمیلتو هم بهت پیشنهاد میده هم می تونی خودت بنویسی ⬅️ اگر خواستی خودت بنویسی بزن گزینه سوم و به انگلیسی یک اسم بنویسی

حالاگذرواژه انتخاب کنین

حالا اسمی که ساختین نشون میده

بعدی

بزنین روی ⬅️ موافقم

تموم شد به همین راحتی 🌝

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

توی تنطیمات گوشی تون سرچ کنین ⬅️ حسابمدیدیت حساب هاپایین صفحه ➕️ افزودن حساب انتخاب Google ایجاد ...

* مدیریت

ایفونه گوشیم اینارو نداره

خب توی گوگل سرچ کنین

ساخت حساب گوگل

بعد اولین سایت رو باز کنین

بعد بیایین پایین ایجاد حساب

⬇️

نام و نام خانوادگی انتخاب کنین

بقیه اش مثل مراحل بالاست