2777
2789
عنوان

چه جوری نی نی یار رو صدا کنم

79 بازدید | 15 پست

تگ می کنم آبی نمیشه نوشته م.

اشکال کارم کجاست؟

و بخوام یه تاپیکم حذف بشه باید تو همون تاپیک قسمت اظهار نظر درخواست حذف بنویسم؟

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید نوار نوشته ی بالای صفحه تایپت رو حذف کنی

یعنی چه جوری؟

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید
@niniyar‍

الان شما صداش کردی؟

من چرا همینو می نویسم آبی نمیشه

بگو تو کدوم تاپیکت میخوای صداش بزنی خودم صداش بزنم

اینجا لینکشو برات بفرستم؟

اره بفرس

محدودی زمانی داره؟

همین الان بفرستم انجام میدن یا باید توهمون تایم بفرستم؟

اره بفرس

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=16560747&slug=دلم-میخواد-تاپیک-بزنم-ولی-هر-حرفی-رو-که-نمیشه-زد&postId=388415521

تگ میکنی از تو لیست انتخاب کن خودت کامل ننویس

نشد 

قبلا انجام دادما چند سال پیش ولی الان نمیشه نمیدونم چرا 

مثل واتس آپ هست دیگه درسته؟

بگو تو کدوم تاپیکت میخوای صداش بزنی خودم صداش بزنم

خودش می فهمه باید حذف کنه ؟

یا باید بنویسم ؟.یا شما می نویسی؟