2777
2789
عنوان

ژل آلوئورا

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به کجاها میزنی 

پوست صورتم البته میگن واسه مو هم میشه اما من فقط ب صورت میزنم

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴
چه قدر؟ 

۳۵

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴

سوال کردین گفتم بگم 

الوورا آبرسانه برای صورت مو بدن همه چی خوبه

با گلاب ابلیمو میتونی میکس کنی یا یخ بزنه یا خودشو بزاری

با گلاب و گلیسیرین 

با روغن زیتون و حنا بی رنگ

اینو میزنین زود جذب میشه؟ حس چسبندگی نداره؟

ن عالیه بعد نیم دقیقه جذب شده ویتامین c هم داره

مرسی عزیزم لطف کردی 😉😉😊😊😊

خواهش❤

اها مرسی عزیزم امتحان میکنم

منم قبلا خودشو از عطاری میگرفتم وبرش میزدم اما اینو خواهرم معرفی کرد کلی تعریفشو شنیده بود ویتامینcهم داره خودم فک میکردم تاثیرنداره گفتم حالا خیلی گرون نیس ب امتحانش میارزه اما حالا همه میگن پوستت چ خوب شده