2777
2789

خانوما شوهرم قبل من عاشق یه دختری بوده براش همه کار کرده اونم شوهرمو میخواسته ولی داداش هاش دعوا راه انداختن بعدشم دختره ازدواج کرده . حالا من اینا رو از قبل میدونستم شوهرم بهم گفته بود . بعد ها سعی کردم دختره رو پیدا کنم که پیجشو پیدا کردم و کم کم با هم حرف زدیم و اینا. الان من اونو فالو دارم اونم منو . بگذریم الان من باردارم و میخوام یه استوری بذارم که فقط اون دختره ببینه ‌ . به نظرتون در مورد بارداریم چی بذارم.؟ 

که چی بشه؟

اصلا چرا دنبالش بود؟

چرا همو فالو‌کردین؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چکاارری چرااابادستت خودت پاشو توزندگیت بازمیکنی واقعا چ فکری کردی خدایا

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

بنظرم نباید پیگیر میشدی

خودت داری پای اونو ناخواسته ب زندگیت باز میکنی. هم اون متاهله هم شوهرت داره پدر میشه. لطفا خواهش میکنم استوری نذار و انفالوش کن از سرت بندازش بیرون نزار شوهرتم بفهمه و تموم

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن