2777
2789
عنوان

ژل آلوئورا

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 47 پست
کرم دور چشم فیلورگا خیلی گرونه ولی

اینو استفاده میکنم خوبه اما سه ماه پیش گرفتم قیمت الانشو نمیدونم

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم قبلا خودشو از عطاری میگرفتم وبرش میزدم اما اینو خواهرم معرفی کرد کلی تعریفشو شنیده بود ویتامینcه ...

من نمیدونم ی تفکر غلطه یا چی فکر میکنم هر چیزی ک ارزونه ب درد نمیخوره

حالا توی اینترنت ی مدل سرچ کردم  بخاطر قیمتش حس میکنم خوبه   این

استارتر جان با اجازه ،بچه ها برا ی چروک زیر چشم راهکاری ندارید ؟

عزیزم عکس کرم دور چشممو گذاشتم نسبت ب قیمتش تا حالا ک استفاده کردم خوب بوده

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴
اینو استفاده میکنم خوبه اما سه ماه پیش گرفتم قیمت الانشو نمیدونم

اره خوبه این

دور چشم کلا برای پیشگیری از چروکه اگه بخایم چروکو از بین ببره باید یچیز خیلی خفن باشه ک تاثیر کنه

من نمیدونم ی تفکر غلطه یا چی فکر میکنم هر چیزی ک ارزونه ب درد نمیخوره حالا توی اینترنت ی مدل سرچ کر ...

منم همین فکر شمارو داشتم ک فک میکردم خوب نیس البته من خریدامو از مغازه خیلی معتبر شهرمون میکنم ک همه جنساش اصلیه و مشتریهاش همه ارایشگاههان. ک اونم کلی تعریفشو کرد الانم واقعا دارم تاثیرشو میبینم

مرسی گلم دستت دردنکنه امروز میگیرمش

پیش پیش مبارک وان شاالله نتیجه ببینی🙏❤

من۲۰روزه شبا از این میزنم خوب بوده

سلام گلم 🌹عزیزم من پوستم چربه و با ژل شستشوی هیدرودرم میشورم هر روز ۲ بار؛اگه این محصول ژل الورا رو بگیرم روزی چند بار بزنم پوستم؟!

خیلی مشتاق شدم منم از این محصول بگیرم؛ممنونم 🌹

🌸ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم🌸
سلام گلم 🌹عزیزم من پوستم چربه و با ژل شستشوی هیدرودرم میشورم هر روز ۲ بار؛اگه این محصول ژل الورا رو ...

تاروزی ۳بار مجازه استفاده کنی. شبا قبل خواب بزن و قبل از ارایش روزانت

کرم دور چشم فیلورگا خیلی گرونه ولی

ممنون عزیزم جواب دادی 💓 قیمتشو نمیدونی چنده؟

یکی گفت چرا خدا رو دوست داری🤔 گفتم تو عاشق کسی که هر لحظه میتونه مچت و بگیره ولی به جاش دستتو میگیره 
عزیزم عکس کرم دور چشممو گذاشتم نسبت ب قیمتش تا حالا ک استفاده کردم خوب بوده

ممنون عزیزم لطف کردی ⁦♥️⁩

یکی گفت چرا خدا رو دوست داری🤔 گفتم تو عاشق کسی که هر لحظه میتونه مچت و بگیره ولی به جاش دستتو میگیره