2777
2789
عنوان

یخچال فریزر ساید بای ساید یا دوقلو

238 بازدید | 19 پست

میخوام یخچال فریزرمو عوض کنم، خودم دوقلو می‌پسندم فک میکنم جادارتره ولی شوهرم میگه ساید بای ساید خوبه

بنظرتون کدوم بهتره؟

خود را چو یافتی همه عالم از آن توست/چشم از جهان بپوش طلبکار خویش باش...

مستاجری؟

اگه آره دو قلو

اگه نه ببین کاربردش مهمه یا زیبایی

دو قلو کاربردی تر و جادارتره ولی ساید خوشکلتره

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مستاجری دوقلو اگر مالکی ساید

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

سلام ابجی اگه مشکل بابت پول یخچال نداری  یعنی پولشو داری به نظرم فقط ساید ال جی بخر  از همه نظر خوبه مخصوصا شیکی و زیبایی مدلهای مختلف داره بتلی یا دور این دور  صدوپنجاه به بالا باید هزینه کنی 

من بین دوقلو و ساید مونده بودم دقیقا بخاطر فضا ، آخرش یخچال ها رو از نزدیک دیدم و  ساید خریدم 

باید بری از نزدیک ببینی با استاندارد های خودت و مدل فریز کردن خودت بسنجی چی برات خوبه 

دلایل من این بود که دو قلو کشو کشو هست من از اینکه این ریل ها رو دیدم هی در میان کشو خوب جا نمیخوره بدم میومد

بعد  مواد غذایی میذاری داخل کشو ها حجم میگیرن گیر میکنن یکی رو می‌کشی پایین هم باهاش باز میشه یا گیر می‌کنه بدم میاد

بعد کشو ها معمولا باریک باریکن نمیشه توش ظرف گذاشت من نمی‌پسندم  

دوقلو من بعضی یخچال ها رو دیدم عمق شون کم بود یعنی از نظر پهنا طبقات خوبن ولی عمق و ارتفاع ندارن یه چیزی میذاری سریع پر میشه شیشه های بزرگ نمیتونی بذاری من خوشم نمیاد 

باز مدل به مدل فرق می‌کنه ممکنه ملی دو قلو باشه که اینا رو اوکی باشن واسه همین میگم خودت برو از نزدیک ببین هر کدوم که استاندارد های ذهنیت رو پوشش میداد بخر 

من دوست داشتم ظرف های بزرگ بذارم توی فریزر ، مثلا بستنی درست کردنی ظرف بزرگ باید باشه ، برای پروتیین ها مواد فریزری من دوست دارم همه با بسته بندی و ظرف باشه  اینطوری منظم و مرتب میمونن برای این کار ساید از نظرم بهتره چون تا سقفش میچینی فضا مثل کشو پرت نمیشه 

یخچال ها ساید ها از نظر فوت متفاوت ان  ممکنه یه دوقلو از نظر فوت با یه ساید برابر باشه هر دوقلویی الزاما از ساید بیشتر فضا نداره 

به نظرم یه ساید بزرگ بخری به اندازه کافی جا هم داری ما چهار نفریم و یخچالم ساید مارک سام هست و به نظرم کاملا کافیه حجم داخلش میخوای بخری به این نکته دقت کن که یخسازش زیاد از حد بزرگ نباشه که فضای الکی اشغال نکنه 

یخچالش که برای ما زیادیه و کلی فضای خالی دارم فریزرش هم کاملا برامون کافیه اینو در نظر بگیر من یه طبقه کامل جانونی گذاشتم نون فریز کردم

حبوبات نگه میدارم انواع سبزی و پروتیین اینطوری هم نیست که ماهانه خرید کنم معمولا پروتیینی ها خرید دو سه ماه رو یه دفعه انجام میدم مشکل جا ندارم واقعا 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85