من بین دوقلو و ساید مونده بودم دقیقا بخاطر فضا ، آخرش یخچال ها رو از نزدیک دیدم و ساید خریدم
باید بری از نزدیک ببینی با استاندارد های خودت و مدل فریز کردن خودت بسنجی چی برات خوبه
دلایل من این بود که دو قلو کشو کشو هست من از اینکه این ریل ها رو دیدم هی در میان کشو خوب جا نمیخوره بدم میومد
بعد مواد غذایی میذاری داخل کشو ها حجم میگیرن گیر میکنن یکی رو میکشی پایین هم باهاش باز میشه یا گیر میکنه بدم میاد
بعد کشو ها معمولا باریک باریکن نمیشه توش ظرف گذاشت من نمیپسندم
دوقلو من بعضی یخچال ها رو دیدم عمق شون کم بود یعنی از نظر پهنا طبقات خوبن ولی عمق و ارتفاع ندارن یه چیزی میذاری سریع پر میشه شیشه های بزرگ نمیتونی بذاری من خوشم نمیاد
باز مدل به مدل فرق میکنه ممکنه ملی دو قلو باشه که اینا رو اوکی باشن واسه همین میگم خودت برو از نزدیک ببین هر کدوم که استاندارد های ذهنیت رو پوشش میداد بخر
من دوست داشتم ظرف های بزرگ بذارم توی فریزر ، مثلا بستنی درست کردنی ظرف بزرگ باید باشه ، برای پروتیین ها مواد فریزری من دوست دارم همه با بسته بندی و ظرف باشه اینطوری منظم و مرتب میمونن برای این کار ساید از نظرم بهتره چون تا سقفش میچینی فضا مثل کشو پرت نمیشه
یخچال ها ساید ها از نظر فوت متفاوت ان ممکنه یه دوقلو از نظر فوت با یه ساید برابر باشه هر دوقلویی الزاما از ساید بیشتر فضا نداره
به نظرم یه ساید بزرگ بخری به اندازه کافی جا هم داری ما چهار نفریم و یخچالم ساید مارک سام هست و به نظرم کاملا کافیه حجم داخلش میخوای بخری به این نکته دقت کن که یخسازش زیاد از حد بزرگ نباشه که فضای الکی اشغال نکنه
یخچالش که برای ما زیادیه و کلی فضای خالی دارم فریزرش هم کاملا برامون کافیه اینو در نظر بگیر من یه طبقه کامل جانونی گذاشتم نون فریز کردم
حبوبات نگه میدارم انواع سبزی و پروتیین اینطوری هم نیست که ماهانه خرید کنم معمولا پروتیینی ها خرید دو سه ماه رو یه دفعه انجام میدم مشکل جا ندارم واقعا