2777
2789
عنوان

چندسال بعد ازدواج بچه دارشدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3235 بازدید | 246 پست
اون ۱۸ ماهشه خواهر من خودم سنم برای بارداری داره میره بالا من ۳۳ هستم شوهرم ۳۹

خب من دخترم یکسال و ده ماهه بود از شیر گرفتمش ، بلافاصله باردار شدم

دوسال و نیم بود که پسرم بدنیا اومد

سنتونم هنوز خیلی زیاد نیست، اما زودتر اقدام کنین چون بنیه تون کم میشه

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
تا شیر میخورن بچه ها همینن حدودا پنج شش ماه وقتی دومی تقریبا از آب و گل در اومد و واکنش نشون میداد ...

چقدر خوب زنده باشن عزیزم

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب من دخترم یکسال و ده ماهه بود از شیر گرفتمش ، بلافاصله باردار شدم دوسال و نیم بود که پسرم بدنیا ا ...

عزیزم ممنون از وقتی که گذاشتی خدا سه تا گلت رو برات نگه داره❤❤❤

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷
عزیزم ممنون از وقتی که گذاشتی خدا سه تا گلت رو برات نگه داره❤❤❤

قربانت

بازم کاری داشتی در خدمتم

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
ببین اینایی که برات نوشتم روی کاغذ زیاد به نظر میرسه ولی خیلی هاشو میتونی یه بار آماده کنی یک ماه مص ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم.خدا ان شاالله بچه های سالم بهت بده.

الان داریم جفتمون اسیدفولیک میخوریم.شوهرمم ویتامینe هرروز بش میدم.خودم فعلا مشکلی ندارم ولی چون دکتر به شوهرم اندازه ۲۰ روز دارو داده اسماشون نمیدونم سختن😊گفت خودت هم زیر نظر متخصص زنان باش.دیگه آز هورمونی برام نوشته باید روز سوم پریودیم انجام بدم روز سیزدهم هم سونو این ماه خورد به تعطیلات ببینیم تا ماه بعد چی میشه.

ولی سیاهدونه عسل و جوشونده خرنوب گیاهی رو دو فنجون صبح قبل از صبحانه و قبل خواب و معجون شیر و خرما و عسل و پودر۴ مغز هر روز صبح یکی یه لیوان هردومون میخوریم.

سپردمش به خدا

شوهرم که کلا ناامیده چون دکتر شهر خودمون اورولوژیست گفته بود احتمال اینکه بچه دار بشین ۱ درصده ولی دکتر تهران ک رفتیم گفتم اوضاعت بد نیست ان شالله با همین داروها نتیجه میگیرید.

خودم خیلی استرس دارم.هر روز فکرم اینه میشع یا نمیشه؟

همش فکرای خوب ک فهمیدم باردارم چکار کنم و ...

توکل بخدا.

تا خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته😍

ممنونم از راهنماییت عزیزم.خدا ان شاالله بچه های سالم بهت بده. الان داریم جفتمون اسیدفولیک میخوریم.ش ...

مگه شوهرت آزو اسپرمه که همچین حرفی بهش زده دکتره؟ وقتی اسپرمش ضعیفه یعنی اسپرم داره و اسپرمش صفر نیست چرااااا همچین حرفی زده پلشت 😲😲😲😲😲😲😲 واقعا حالم از این دکترای بی سواد که فقط آدمو نا امید میکنن به هم میخوره

اصلا خودتو ناراحت نکن سه تا دکتر به من گفتن با وضعیت شوهرت اماکن بارداری طبیعی وجود ندارد و باید سه دوره iui کنیم و جواب نگرفتیم بریم برای IVF ولی من طبیعی باردار شدم 

به شوهرت هم بفهمون اصلا موقعیتش خاص نیست و میلیون ها آدم روی زمین هستن که آزمایش بدن تازه می‌فهمن که مشکل دارن ولی قبل اینکه آزمایش بدن باردار میشن 

بگو ما می‌خوایم بهترین نطفه ممکن رو از اسپرمت بسازیم برای همین بیخود وقتمون رو هدر ندادیم و درمان رو داریم شروع میکنیم پس خودتو نگران نکن و بیخیال باش

اقا اولين بار و اخرين بار بود از دست در رفت اونم تو اوج تخمك گذاريم🤦🏼‍♀️ اونجا كه تخمك گذاري و اين ...

واااای چراآخرش اینجور تموم شددددد😔😔😔😔

لعنت بهشون

چرا پذیرفتی؟؟؟چرابعدش باهاش موندی؟

خداحفظش کنه عزیزم اره واقعا من گاهی فک میکنم میبینم هنوز امادگیشو ندارم از ی طرفم عاشق بچه ایم تیر ۱ ...

منم تنبلی داشتم با دارو باردار شدم

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟
جدی عزیزم خداروشکر چه داروهایی مصرف میکردی مدت زمانش چقد بود چقدر طول کشید باردار بشی😍

حدودا دوسال اقدام کردم یه دکاری وقتمو الکی گرفت داروی تحریک تخمک گذاری بهم نمیداد به محض عوض کردن دکارم و مصرف یک دوره لتروزول و متفورمین باردار شدم تاپیکام هست میتونی بخونی

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟
واااای چراآخرش اینجور تموم شددددد😔😔😔😔 لعنت بهشون چرا پذیرفتی؟؟؟چرابعدش باهاش موندی؟

چيكار ميكردم خب 

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋