2777
2789
عنوان

چندسال بعد ازدواج بچه دارشدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3235 بازدید | 246 پست
از آزمایشش سر درنمیارم.ولی تقریبا دوهفته پیش رفتیم تهران دکتر سونو و آزمایش داد گفت اسپرماش ضعیفه و ...

ببین اینایی که برات نوشتم روی کاغذ زیاد به نظر میرسه ولی خیلی هاشو میتونی یه بار آماده کنی یک ماه مصرف کنی فقط یه روز زحمت می‌کشی درست میکنی کل ماه مصرف میکنین 

بعد اینکه واقعا سخت نیست هیچ کدومشون

اینا حاصل همه همه همه همه همه سرچ های من موقع اقدامه و همه رو همزمان انجام می‌دادیم اینجوری نکنی بگی حالا یکی دو تا رو حذف کنم نه

انجام دادن همه در کنار هم سرعت درمان رو به شدت بالا می‌بره 

شوهرت هم حتما تحت نظر متخصص اورولوژی باشه اگر واریکوسلش خفیفه به نظر من ارزش داره در کنار داروها سه ماه اینها رو مصرف کنین اگر وضعیت آزمایش اسپرمش بهتر نشد بعد بره عمل کنه

خیلی از اینهایی که نوشتم برای کسایی جواب داده که آزو اسپرم هستن یعنی حتی یک عدد اسپرم ندارن ولی جواب گرفتن 

با امید به خدا اقدام کنین 

خوشحال باش خوشحال خوشحال خوشحال

امضام رو درست بعد از دومین سقطم نوشتم روحیه ت رو ببر بالا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من تحرک مورفولوژی تعداد جهش مشکل داشت این کارها رو کردیم سومین بارداریم موفقیت آمیز بود تا قبل ...

عزیزم ممنون ک انقد دقیق و کامل نوشتی  منم همسرم بره ازمایش بده ببینیم چطور میشه هرروزی ک میخواد بره جوردرنمیاد منم چون امپولامو هنوز وقتش نشده بزنم اصرار زیادی نکردم منم خودم میخوام جواب ازمایشو ببرم نشون بدم پس طبق تجربه ی شما منم ب همسرم همه چیو نمیگم چون خیلی روش حساس میشه و اصلا خوب نیست ،

فقط ی سوال من الان دارم متفورمینو استفاده میکنم امپول و داروهم دوران پریودی گفته استفاده کنم اما الان نمیخوام اقدام کنم چون یکی دوتا دندون خراب دارم ک باید اول اونارو درست کنم چون شنیدم زایمان زودرس میاره 😕  این داروهامصرف بشه اما اقدام نشه یکی دوماه بعدش اقدام انجام بشه مشکلی نداره؟

همسرمن قبلا عمل واریکوسل انجام داده تقریبا۵ سال پیش میگه فرستادنم ازمایش دقیق یادم نیس اما دکتر بهم گفت ضعیفه مگه با جراحی اون مشکل حل نمیشه 🤔🤔🤔

عزیزم ممنون ک انقد دقیق و کامل نوشتی  منم همسرم بره ازمایش بده ببینیم چطور میشه هرروزی ک میخواد ...

آفرین عزیزم اصلا ته ته قضیه و میزان جدیتش رو بهش منتقل نکن 

متفورمین رو دوستم که پرستار بود بهم می‌گفت حتی شده یک سال قبل از اقدام بخور که آماده باشی هیچ مشکلی به وجود نمیاره فقط بعد از غذا بخور که افت قند نداشته باشی

در مورد واریکوسل برای بعضیا ممکنه برگرده 

شما هم چیزی از دست نمیدین یه آزمایش جدید بده اینا رو هم بدین مصرف کنه اینا باعث میشه نطفه قوی تر و سالم تری هم تشکیل بشه

آفرین عزیزم اصلا ته ته قضیه و میزان جدیتش رو بهش منتقل نکن  متفورمین رو دوستم که پرستار بود به ...

مرسی عزیزم اتفاقا بعد ناهار میخوردم حس میکردم اشتباهه🤭🤭🤭

درسته عزیزم بازم ممنونم حالا بره آز بده اگ مشکلی داشت اینایی ک گفتی و حتما انجام میدم اگ نه هم ک باید خودمو درمان کنم انشالله شمام ب سلامتی نی نی قشنگت ب دنیا بیاد😍

غم روزی مخور بر هم مزن اوراق دفتر را که پیش از طفل ، ایزد پر کند پستان مادر را

نه میدونی ؟ فقط مخارجش نیست من واقعا به معنای واقعی دست تنهام شوهرم روزی چهارده ساعت سرکار هست خانواده هامونم تو این ۱۸ ماه یک ساعت بچمو نگه نداشتن همه کمک من همون دو هفته ای بود که زایمان کردم مامانم پیشم بود 

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷
هیچکس برای بچه خواهر و برادر نمیشه بزرگ کردن یه بچه ، خیلی خرج و سختیش بیشتر از دو بچه است شما که ...

شما چند سالته ؟ من از نظر روحی و جسمی داغون شدم . واقعیتش دلم برای دخترم هم می سوزه ولی وقتی فکر می کنم تو این ۱۸ ماه یک ساعت کمکی نداشتم یه خواب و استراحت کافی نداشتم تنم میلرزه دوباره باردار بشم وگرنه دروغ چرا اصلا تک فرزندی رو نمی پسندم

نه میدونی ؟ فقط مخارجش نیست من واقعا به معنای واقعی دست تنهام شوهرم روزی چهارده ساعت سرکار هست خانوا ...

منم اوضاعم همینه خواهر من

سه تا بچه دارم

شهر غریب ، تنها بزرگ کردم

فقط شکر خدا همسایه های خوبی داریم ولی خب ، گرفتار زندگیای خودشونن .اما بازم میان کمک اگر بگم

گاهی برای کارای کلی که دارم ، کارگر میگیرم

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
شما چند سالته ؟ من از نظر روحی و جسمی داغون شدم . واقعیتش دلم برای دخترم هم می سوزه ولی وقتی فکر می ...

سی سالمه

اما واقعیت رو باید پذیرفت

مادری سختی داره

ولی دو بچه ، زحمتش کمتر از یک بچه است

من الان دختر بزرگم ، خیلی کمک حالمه

چون اختلاف سنی اولی و دومی کمه ،کلا کاری به من ندارن . خودشون باهم سرگرمن . وقتی میبینم دوستای دخترم که تک فرزندن ، یا اختلاف سنی شون با خواهر برادراشون زیاده و همیشه دنبال همبازی ان ، از تصمیمی که گرفتم برای پشت سرهم بچه آوردن ، خیلی خوشحال میشم.

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
منم اوضاعم همینه خواهر من سه تا بچه دارم شهر غریب ، تنها بزرگ کردم فقط شکر خدا همسایه های خوبی دا ...

همسایه های ما که همو می بینن روشونو برمی گردونن یکساله اومدیم مثلا شمال شهر دیدم خیلی اخلاقاشون خاصه تا پارسال یه خیابون پایین تر بودیم ولی اینقدر همسای م خوب بود که نگو حامله بودم نمی ذاشتن آب تو دلم تکون بخوره از بیرون میومدم منو میدیدن میگفتن حتما ناهار نداری با ظرف غذا میومدن درخونه م ، ولی اینجا اگر صدای بچم اومد تو گروه می گن آبرومون میبرن ،نمی دونم والا می گم چند ماه دیگه صبر کنم کرونا تکلیفش معلوم بشه دخترمم یکم مستقل تر بشه ببینم می تونم ؟

سی سالمه اما واقعیت رو باید پذیرفت مادری سختی داره ولی دو بچه ، زحمتش کمتر از یک بچه است من الان ...

تا چند وقت بعد تولد بچه دوم برات سخت بود ؟ اینقدر این دختر من بدغذاهست که روزی سه چهار ساعت فقط دارم به اون غذا میدم خورد میشم واقعا

همسایه های ما که همو می بینن روشونو برمی گردونن یکساله اومدیم مثلا شمال شهر دیدم خیلی اخلاقاشون خاصه ...

همسایه خوب نعمته

هنوز دخترتون ۱۸ ماهشه وقت دارین

اما تا قبل سه سالگیش بیارین که بعد سه سال خیلی سخت میشه

همسایه خوب نعمته هنوز دخترتون ۱۸ ماهشه وقت دارین اما تا قبل سه سالگیش بیارین که بعد سه سال خیلی سخ ...

اون ۱۸ ماهشه خواهر من خودم سنم برای بارداری داره میره بالا من ۳۳ هستم شوهرم ۳۹

تا چند وقت بعد تولد بچه دوم برات سخت بود ؟ اینقدر این دختر من بدغذاهست که روزی سه چهار ساعت فقط دارم ...

تا شیر میخورن بچه ها همینن

حدودا پنج شش ماه

وقتی دومی تقریبا از آب و گل در اومد و واکنش نشون میداد به خواهرش ، تقریبا همبازی شدن