2777
2789

بچه ها من واقعا بین اینا گیر کردم🙄🙄🙄

میدونم امکانات و اینا ردمی بهتره اما میخام بدونم مشکل نداشته باشه بعضیا میگن باگ نرم افزاری داره و عمر نداره و اینا...

تو روخدا اگه میدونید کمک کنید من تازه دوماه a20s خریدم ولی نمیخامش میخام مدل بالاتر بخرم 

کدومو بگیرم دوباره پشیمون نشم😪😪😪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ابجی A51بگیر از هر لحاظ خیلی بهتره  شیائومی دو سه سال برات میمونه  ولی سامسونگ عمریه دع ...

انشاالله بگیری

ولی من هنوز مرددم

واقعا این همه تحقیق کردم نظرات نصف ب نصف بوده 🤔🧐

انشاالله بگیری ولی من هنوز مرددم واقعا این همه تحقیق کردم نظرات نصف ب نصف بوده 🤔🧐

فدات 

گوشی الانم سامسونگه پنج ساله که دارمش تا الان یک بار هم نرفته تعمیرات 

سامسونگ تا الان امتحانشو خیلی خوب پس داده ولی شیائومی یه برند چینیه تازه کاره من خودم نمیتونم اعتماد کنم بهش

فدات  گوشی الانم سامسونگه پنج ساله که دارمش تا الان یک بار هم نرفته تعمیرات  سامسونگ تا ...

اخه من تاحالا سامسونگ نداشتم دوتا قبلیم اچ تی سی بود که واقعا همه نظر از سامسونگ سر بود تو شش سال تعمیر نرفته بود اینقدرم تو در ودیوار خورده بود😂😂😂 سالمه 

ولی از بابام و شوهرم سامسونگ بود ده بار تاچ و ال سی دی عوض کردن  و تعمیر

سامسونگ فقط سری های اس و نوتش عالیند که اونم پول خون باباشونو میگیرن😁

الان این a20s که دستمه دوربین و تراشه از گوشی اچ تی سی سال ۲۰۱۴ که داشتم پایین تره باورت میشه؟؟

تازه اونموقع از من گوریلا گلس هم داشت که این الان نداره