2777
2789
عنوان

ست کردن فرش ومبلمان و عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 30 پست

اولی چنده

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب فضات نگاه کن اگه خونت بزرگه کلاسیک بخر درگیر این صورت اصن سمتش نرو چون خیلی تو ذوق میزنه ،فرشت سبکش کلاسیکه میتونی بعدا راحتی خریدی عوضش کنی

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁
ب فضات نگاه کن اگه خونت بزرگه کلاسیک بخر درگیر این صورت اصن سمتش نرو چون خیلی تو ذوق میزنه ،فرش ...

اره بزرگه خیلی باوجود دوتا فرش ۱۲ متری ومبلمان ۹ نفره واینه کنسول بزرگ وتلویزیون بازم خیلی جاداره به نظرتون میز ناهار خوری هم بزارم اینجا

من کلا مبل کلاسیک دوست ندارم اولی رو خیلی قشنگ میدونم. اما خب سلیقه ایه. اگر خونت حدودا زیر ۱۰۰ یا ۱ ...

خونمون خیلی بزرگه منم اون مبلارو خیلی دوست دارم اما میترسم به فرشم نیان

واقعا خیلی سخت پسندیدمش یعنی این چشممو گرفت تو همه فرشا ی ماشینی یعنی بالای دوهزارتا فرش دیدم

تعجب میکنم.باورم نمیشه کسی از این فرشا بندازه تو خونش

۹۹/۹/۹خیلی دیره.امسال محرم نی نیمو از امام حسین میخوام میدونم رومو زمین نمیندازه.رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا ، رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین