2777
2789
عنوان

چقد من از دس شوهرم حرص بخووورم چقد😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 2266 بازدید | 106 پست
اون ادم نمیشه مشاورم نمیاد

مشاور نمیخواد عضو شو تو این کانالای مشاوره مردا تشنه تعریف کردنن تو دعواهاتون اصلا اسم طلاقو نیارین کش ندین

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
چی خرید🧐

لباس اینا 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطش به اینه بازم واسه عروس میخرن حالا این خانممحبت کرده لطف کرده طرف عوض تشکر کردن طاقچه بالا گذاشت ...

لطف نکرده...براش کلی پول خرج کردن عیدی آوردن..اینم وظیفش بوده در عوض یه تیکه لباس برا داماد بخره..حالا اینکه نامزدش ناراحتش کرده به کنار

🖤
مشاور نمیخواد عضو شو تو این کانالای مشاوره مردا تشنه تعریف کردنن تو دعواهاتون اصلا اسم طلاقو نیارین ...

وقتی میگه چرا تنها اومدی بگم وای عشق مشکل پسند من؟ حرفا میزنینا

دردم آمد سوختم...!اما نگفتم که بمان...من تو را با زور نه، با دل فقط میخواستم...!💔
وقتی میگه چرا تنها اومدی بگم وای عشق مشکل پسند من؟ حرفا میزنینا

کجا میگه چرا تنها اومدی

شوهرمنم یه هفته دیگه میاد برام یدونه النگو بخره😐😁😂

مال من تموم شده 

رفتم دنبالش بریم لباسو عوض کنیم اقا دستش ماشین نبود

بگو دلم میخواس تنهایی خوش بگذرونیم بعدشم ی لبخنده گنده بزن خودش خجالت بکشه چیزی نگه

بگو دلم میخواس تنهایی خوش بگذرونیم بعدشم ی لبخنده گنده بزن خودش خجالت بکشه چیزی نگه

کاش میشناختینش کاش

دردم آمد سوختم...!اما نگفتم که بمان...من تو را با زور نه، با دل فقط میخواستم...!💔
کاش میشناختینش کاش

عزیزم خودم ی زمانی نامزدم اینجوری بود بخاطر همین میگم این کارو بکن