2777
2789
عنوان

چقد من از دس شوهرم حرص بخووورم چقد😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 2266 بازدید | 106 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😔😔😔😔

هر دوتون یجورایی لج بازین سخت میشه براتون زندگی انگار این اقا هم زود عصبانی میشن و جوش میارن احتررامارو از میونتون بردین خیلی اشتباهه این

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
اونا خریدن منم گفتم بذار خوشحالش کنم مثلا

نکن اینجوری پررو میشه اونا وظیفشونه

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
  تو هم باید بخری...

زارت 😂

والا لیاقت محبت نداره تقصیر از خودتونه به یه آدم بی چشم و رو محبت میکنید بعدم عید قربان به سید ها عی ...

ن بابا ما میخریم اقا ی چیز سنگین میخره طلا اینا خانومم هدیه کوچیک

دردم آمد سوختم...!اما نگفتم که بمان...من تو را با زور نه، با دل فقط میخواستم...!💔
هر دوتون یجورایی لج بازین سخت میشه براتون زندگی انگار این اقا هم زود عصبانی میشن و جوش میارن احتررام ...

لج باز اررره شدید گاهی میدونه مقصره ولی میگه بگم پررو میشی در این حد

دردم آمد سوختم...!اما نگفتم که بمان...من تو را با زور نه، با دل فقط میخواستم...!💔
والا لیاقت محبت نداره تقصیر از خودتونه به یه آدم بی چشم و رو محبت میکنید بعدم عید قربان به سید ها عی ...

چه ربطی داشت؟؟ عید قربان برای عروسای نامزد عیدی میبرن...خونواده عروس هم در عوضش گاهی یه لباسی چیزی برا داماد میخرن

🖤
چه ربطی داشت؟؟ عید قربان برای عروسای نامزد عیدی میبرن...خونواده عروس هم در عوضش گاهی یه لباسی چیزی ب ...

ربطش به اینه بازم واسه عروس میخرن حالا این خانممحبت کرده لطف کرده طرف عوض تشکر کردن طاقچه بالا گذاشته 

لج باز اررره شدید گاهی میدونه مقصره ولی میگه بگم پررو میشی در این حد

اره کاملا مشخصه ولی میشه درستش کرد

کوفت   باید بخری    

خب من نخربدم ک بابام خرید