2777
2789
عنوان

چقد من از دس شوهرم حرص بخووورم چقد😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 2266 بازدید | 106 پست
واسه فک کردن باید قلبمو از بین ببرم

پس دوسش داری 

خوب عزیزم  با خوبی یک بار باش صحبت کن 

حرف بزن   خواسته هات را بگو 

بعضی وقت ها مردها رفتار مناسبی ندارن😯😕😑 

کاربر دلوینت هستم(یه مدت کاربریم دست یکی از دوستام بود که بهم پس داد❤)
پس دوسش داری  خوب عزیزم  با خوبی یک بار باش صحبت کن  حرف بزن   خواسته هات را ب ...

من هزار بار حرف زدم هزار بار

دردم آمد سوختم...!اما نگفتم که بمان...من تو را با زور نه، با دل فقط میخواستم...!💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون ادم نمیشه مشاورم نمیاد

استاتر بنظرم شما همو دوس دارین..مشکلتون فقط اینه که شوهرت روت تعصب داره..و تعصب از دوس داشتن زیاد میاد..بیشتر رعایت کن که ناراحت نشه..مثلا اگه نمیخواد تنها بری بیرون شاید نگرانت میشه با خودش یا با یکی از خونوادت برو

🖤
عزیزم خودم ی زمانی نامزدم اینجوری بود بخاطر همین میگم این کارو بکن

کردم خیلی راها رفتم هیچی ب هیچی

دردم آمد سوختم...!اما نگفتم که بمان...من تو را با زور نه، با دل فقط میخواستم...!💔
کردم خیلی راها رفتم هیچی ب هیچی

ایشالا ک حل بشه 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
استاتر بنظرم شما همو دوس دارین..مشکلتون فقط اینه که شوهرت روت تعصب داره..و تعصب از دوس داشتن زیاد می ...

آره درسته ی سوال از شما میتونم  بپرسم😶 

استاتر بنظرم شما همو دوس دارین..مشکلتون فقط اینه که شوهرت روت تعصب داره..و تعصب از دوس داشتن زیاد می ...

ما بیش از تصوراتت همو دوس داریم امااا دریغ از ذره ای تفاهم و این ک انتظار داره فقط من اونو درک کنم

ازدواجتون سنتی بود یا دوستی؟ خودش را نشون نداد؟

چن سال دوس بودیم رفتاراش با الان فرق داشت حساس بود اما ن در این حد

ما بیش از تصوراتت همو دوس داریم امااا دریغ از ذره ای تفاهم و این ک انتظار داره فقط من اونو درک کنم

پس چطور کنار میایین  یکم سخته 😕😯😯😯😯😯

یه هفته خوبیم دو هفته بد 

خب چرا داری ادامه میدی؟ بعد عروسی احتمالا بدتر هم میشع

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

دوست داشتن فقط به درد دوستی میخوره نه ازدواج

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

بهتره بشینین سنگاتونو وا بکنید...یه جاهایی هردوتون باید کوتاه بیایید وگرنه زندگیتون پیش نمیره اینو بهش  بشین بگو...فقط دوست داشتن کافی نیس درک طرف مقابل هم خیلی مهمه....امیدوارم بتوتین کنار بیاین و خوشبخت شین

🖤
خب چرا داری ادامه میدی؟ بعد عروسی احتمالا بدتر هم میشع

دوتامونم میدونیم فقط عشقه ک مارو کنار هم نگه داشته