2777
2789
عنوان

زایمان زودرس یا سقط

255 بازدید | 36 پست

سلام بچه ها کسایی ک زایمان زودرس یا سقط داشتن کمک کنن تورو خدا 

من الان دوروزه اشتهام خیلی کم شده غذا هم میخورم بالا میارم بخصوص شبا بیحالم 

دوروزه بچم هم حرکاتش کم شده توروخدا کمک کنید بچم تو خطره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ضربان قلب بچه و تعداد حرکات و شدت انقباضاتت رو نشون میده.اگه خدا نکرده مشکلی باشه متوجه میشن.تو این ماه آخر حواست خیلی به حرکات بچه باشه

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
عزیزم بچت بزرک شده عادیه تکون نخوره زیاد ۴بار تکون بخوره کافیه خواهر از ۳۰هفته حالش مثل شما بود رفت ...

جدی میگی وای خدا از زبونت بشنوه بچه ی من تکون میخوره الان مثلا ساعت گرفتم تو ۱۵ دقیقه پنج بار تکون خورد ولی خوب از قبلا کمتر شده 

ضربان قلب بچه و تعداد حرکات و شدت انقباضاتت رو نشون میده.اگه خدا نکرده مشکلی باشه متوجه میشن.تو این ...

هزینش چقدره ؟؟ ب دکترم پیام دادم منتظرم جواب بده برم پیشش

جدی میگی وای خدا از زبونت بشنوه بچه ی من تکون میخوره الان مثلا ساعت گرفتم تو ۱۵ دقیقه پنج بار تکون خ ...

سعی کن ی هفته قبل از سن حاملگیت تموم مطالبه مربوط‌ب ا ن هفته رو بخونی اینقد،بی اطلاعی خوب نیست.

از الان درمورد نوزادت مطالعه کن رفتارای نرمالش کارایی ک باید بکنی

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
جدی میگی وای خدا از زبونت بشنوه بچه ی من تکون میخوره الان مثلا ساعت گرفتم تو ۱۵ دقیقه پنج بار تکون خ ...

خوبه که عزیزم من دیروز کلا یک بار بچم تکون خورد رفتم دکتر قلبشو چک کرد گفت مشکلی نیست

بعد گفت یه چیز شیرین بخور به پهلوی چپ بخواب حساب کن اگر در ساعت ۴بار تکون خورد کافیه نگران نباش