2777
2789
عنوان

زایمان زودرس یا سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 36 پست
ایشالله ک خیره ممنون 

ان شاءالله توکلت بخدا خداوند حفظ کنه نی نیتو ان شاءالله سالم بیاد بغلت وصالح باشع خواهر استرس هم اصن برات خوب نیست فکر نکن دکترتم که میگی زنگ زدی خوبه جواب میده ان شاءالله زود .از نگرانی درمیای 

هیچ علامت یا مشکلی نداشتم. ساعت 4 صبح تکون میخورد. فرداش ساعت 12 ظهر تو مطب بودم نوبت ویزیت داشتم ...

اخی ..خداروشکر که الان بچت سالمه خدا حفظش کنه براتون .سخته اما سعی کن فراموش کنی گلم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی ..خداروشکر که الان بچت سالمه خدا حفظش کنه براتون .سخته اما سعی کن فراموش کنی گلم 

فدات بشم عزیزم ممنون.سال 93 یه 6 ماه جهنمی رو گذروندم فراموش کردنش خیلی سخته.اما خدارو روزی هزار بار شکر میکنم که گذشت و تموم شد

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
وای چ بد خدا بهت صبر بده من و شوهرمم رحم کنه 

ممنون عزیزم.خدا بزرگه امیدتون به خدا.اما از منی که بدترین شرایط رو از سر گذروندم اینو قبول کن که استرس مثل سم میمونه واسه خانوم باردار.آروم باش و به چیزای خوب فکر کن.اگه میتونی شبا نماز شب بخون واقعا فوقالعاده ست.تاثیر خیلی خوبی هم رو بچه میذاره.

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖