2777
2789
عنوان

اونایی که جدا شدن و طلاق گرفتن بیان

232 بازدید | 22 پست

من تو زندگیم از شوهرم خیلی ضربه خوردم خیانت و اعتیاد که هردوتاش خیلی حاد نبوده ولی خب بوده دیگه حالا از طلاق خیلی میترسم اونایی ک جداشدن بگن طلاق چجوریه؟ تصمیم خیلی بزرگیه اونایی که تجربه دارن بگن 

میشه واسه مشکلاتم یه صلوات بفرستید 🙏🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا اکثرا مثل نقل و نبات طلاق میگیرن

عزیز بقیه رو نمیدونم اما برای من راه نجات و آخرین مرحله بود

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

چرا محرم داره میاد بامام خسین متوسل نمیشی زندگیتو درس کنه😃خیلیا حاجت گرفتن رد خور نداره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4195081/اوناییکه-حاجت-دارن-و-میخوان-حتما-حاجتشونو-بگیرن-بی

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

عزیز بقیه رو نمیدونم اما برای من راه نجات و آخرین مرحله بود

بچه هم داری؟؟

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
بچه هم داری؟؟

نه عزیز تو عقد جدا شدم

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
نه عزیز تو عقد جدا شدم

راحت شدی 

خواهرم بچه داره میخواد جدا بشه خیلی سخته فقط بفکر بچه ایم😔

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
آخه خیلیا با بهانه های مسخره جدا میشن من میگم تو زندگی همه مشکل هست حالا هرکس یک مدل ولی حق با شم ...

آره عزیز منم قبول دارم میدونی من همه راهارو رفتم دست به دامن همه ریش سفیدا شدم نشد ۴ سال بهش فرصت دادم نشد راه آخرو انتخاب کردم عاقلانه هیچ وقتم پشیمون نیستم

منم اعتیاد . قرص . کتک . خیانت بارها و بارها . 

هر چی که فکرشو کنی دیدم . منم تو شرایط خاص تلفنی بهش خیانت کردم . الان تموم کاراش فراموش شده منو کرده هرزه عالم. شب و روز برام نزاشته . خواب و خوراک ندارم . هر روز و هر لحظه جلو بچه هام همه نوع خرف زشتی بهم میزنه . منم محبورم ساکت باشم

دلم میخواد طلاق بگیرم ولی هیلی میترسم 

اول خونوادم وضع مالی زیر خط فقر دارن

دوم دوتا بچه دارم

سوم شوهرم یه وحشی به تمام معناست . نمیتونم باهاش مقابله کنم .خیلی میترسم

همه نوع خفت و خواری تو این چند سال کشیدم ولی از طلاق میترسم هر چند میدونم بهترین راهه

امروز به یه فال گیر گفتم فالمو گرفت گقت دادگاه و دعوا و جدایی میبینم بیشتر ترسیدم

راحت شدی  خواهرم بچه داره میخواد جدا بشه خیلی سخته فقط بفکر بچه ایم😔

ان شاءالله هر چی خیره براش بیاد عزیز