سلام دوستان خوبین ؟؟ من ۲۶ سال و خرده ای سن دارم نزدیک ۲۷ هستم .. تا حالا خواستگار چندتای داشتم ولی نشد ... به نظرتون دقیقا چیکار کنم که بتونم کیس مناسبی رو پیدا کنم .. چون من کلا آدمی هستم که زیاد شاید امروزی نباشم .. ولی خب مانتو جلو باز زیاد دارم ولی موقع راه رفتن نگهش میذارم که باز نشه یا اهل لاک زدم نیستم اگه اینکه موهامو از شال بیرون بذارم نیستم فقط موهای جلدم بیرونه.. آرایش تا حدودی میکنم ... ولی واقعا نمیدونم چطور بعضیا یه عشق خوب پیدا میکنن یا چطوری میتونن کسیو تور بزنن چرا من نمیتونم یه پسر خوب رو واقعا پیدا کنم واقعا چرا؟؟ چرا واسه یه عده مثل ماها ازدواج مثل جا به جای کردن کوهه .. بخدا خیلیا راحت ازدواج میکنن اصلا دغدغه ندارن.. من تک فرزندم و دانشگاه همرفتم لیسانس مدیریت بازرگانی دارم ... ولی آدم درون گرایی هستم زیاد بیرونی نیستم . اکثرا خونه هستم.. کلا بلد نیستم چیکار کنم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
مگه هر کی امروزی باشه و ب قول شما مانتو جلو باز بپوشه و لاک بزنه خواستگار داره ؟ اتفاقا پسرای خوب دنبال این تیپ دخترا نیستن البته قصد توهین ندارم ب کسی
تا جايي كه خوندم و شنيدم ب اين چيزايي كه گفتي نيس گلم خيليام اخر تيپ و مد روزن و نيششون بازه و وضع مالي خوب ولي با چشم خودم ديدم كه اصلا مورد خوب نيومده سراغشون و ازد نكردن