2777
2789
هزینه خصوصی چقده

برای من هفته پیش آزاد با هزینه یه شب اقامت و خدمات درمانی و زایمان و حضور همسر موقع زایمان شد ۴۶۰۰ البته ۵۲۰۰ میشد که تخفیف بهم دادن 

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از بخیه ادم چه مدت طول میکشه تا خوب بشه

عزیزم بستگی ب دکتر یا ماماتون داره.من دخترم طبیعی دنیا اوردم و خیلی راضی بودم.اگر بخیه داشته باشید.۶ ،۷ روز بعد زایمان بخیه ها خودشون کم کم میفتن...

پسرمو سزارین شدم 

من سه تا طبیعی اووردم اووردم بخیه هم خوردم نامردا کامل بستنم خیلی اذیت شدم الانم حس میکنم خیلی تنگم طوری که موقع نزدیکی اذیت میشم 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
اینجا مورد داشتیم میگفت انقدر تنگ تر شدم که داره بسته میشه    

مث دختر عموی من..اونقد بخیه زده بودن بعد زایمان،نمیتونست رابطه داشته باشه..دوباره یه عمل سرپایی رفت

بابام که رفت شهر خالی شد،مگر تو چند نفر بودی بابای گلم😭😭😭😭 فراموش کردنت هنر میخواهد و من بی هنرترین انسان عالمم😭😭😭
عزیزم بستگی ب دکتر یا ماماتون داره.من دخترم طبیعی دنیا اوردم و خیلی راضی بودم.اگر بخیه داشته باشید.۶ ...

طبیعی رو راضی تر بودی یا سزارین؟سزارین انصافا خیلی بهتره طبیعی افتادگی رحم و شلی عضله ی لگن و  ....اینا میاره چون فشار و زور زیاده🙈

طبیعی رو راضی تر بودی یا سزارین؟سزارین انصافا خیلی بهتره طبیعی افتادگی رحم و شلی عضله ی لگن و   ...

اگر بگم از طبیعی راضی بودم شاید باورتون نشه.من ساعت ۵ بعداظهر رفتم بیمارستان و دو ساعت بعدش دخترم دنیا اومد‌.فقطم ۳ تا بخیه خوردم بیرونی البته.حال خیییلی خوبی داشتم و شکمم خیلی سریع جمع شد.سر پسرم رفتم برا طبیعی ولی مدفوع کرده بود تو شکمم،سزارین شدم...درد داشتم بعد عمل مخصوصا وقتی فشار دادن شکممو خیلی جیغ زدم.اصلا اینکه نمیتونستم بشینم و بچمو بغل کنم اذیت میشدم...ادم سوسولی نیستم ولی مقایسه ک میکردم طبیعی خیلی بهتر بود برام...الانم ک شکم دوم دارم بدم میاد. لاغرم ولی لامصب برشه سزارین شکممو ناجور کرده.ترکم نداره شکمم.