2777
2789
عنوان

شب عروسی

278 بازدید | 24 پست

جمعه شب عروسیمه

هم خوشحالم هم مضطرب

خوشحالم چون وارد یه مرحله جدید زندگیم میشم که قراره کلی تجربه خوب و زیبا برام بسازه و مضطربم چون نمیدونم قراره چه مشکلاتی جلوی پام باشه و ومن چطوری باید حلشون کنم

برای همه دخترای مجرد همه خانم های متاهل و همه انسان های کره خاکی آرزوی آرامش،سلامتی و خوشبختی دارم....❤️

برای من هم دعا کنید

دعا کن خدا ی آدم خوب رو هم سر راه منم قرار بده دوست دارم ازدواج کنم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دعا کن خدا ی آدم خوب رو هم سر راه منم قرار بده دوست دارم ازدواج کنم

حتما عزیزم

عاقبت بخیر باشی

من سنم زیاده چون از ازدواج میترسیدم

به موقع یه فرد خوب سر راهت قرار میگیره

❤️

حتما عزیزمعاقبت بخیر باشیمن سنم زیاده چون از ازدواج میترسیدمبه موقع یه فرد خوب سر راهت قرار میگیره❤️

فداتشم انشالله شماهم خوشبخت ترین باشی انشالله ب امید خدا 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️