صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
تازه دادم بیرون ویندوزش رو عوض کردن. ۱۰۰ هزار تومن هم پول دادم 😐 چرا اینجوری شده؟
والا من زیاد وارد نیستم ولی انگلیسی یک قسمت که تونستم بخونم این نوشته بود گلم حتما یک مشکلی پیش اومده که ریکاوری زده نمیتونی زنگ بزنی به جایی که برات ویندوز را ریختن
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
والا من زیاد وارد نیستم ولی انگلیسی یک قسمت که تونستم بخونم این نوشته بود گلم حتما یک مش ...
شوهرم بُردش داد به همون مغازه.
گفت فردا عصر بیا تحویل بگیر.
شوهرم بُردش داد به همون مغازه. گفت فردا عصر بیا تحویل بگیر.
خب خدا را شکر
یه عکس که میخوام کپی کنم رو سیستم باید صد بار با بچه ها تو سر و کله ی همدیگه بزنیم و سه روز هم لپ تاپ بخاطرش پهن باشه که اینا فیلم و عکس ببینن 😐😐