2777
2789
عنوان

خیانت در دوران بارداری میشه بیاین

1085 بازدید | 67 پست

سلام دوستان 

من 4 ماهه حاملم قبلا سقط داشتم این بار بچه رو به زور و بدبختی نگه داشتم

دیشب باغ بابام بودیم گوشی شوهرم دستم بود رفتم توی گالریش دیدم با یه زن رفته بیرون😢

خیلی حالم بده چیکار کنم؟ 

شانس گندم امروزم جمعه اس

کسایی گوشی هواوی دارن میدونن عکسا بعد از حذف شدن میرن تو پوشه بازیابی من اونجا دیدم، 

بابام شون مهمونم داشتن نمیتونستم چیزی بگم ولی بعدش که رسیدم خونه کلی فحشش دادم اونم منو زد

بخدا نمیدونم قراره چجوری جواب خدارو بده

من هیچی بچم چه گناهی کرده

دریغ کز شبی چنین سپیده سر نمیزند

ااای عوضی

الهییی که دوتا دستش قلم بشه زن حامله رو نزنه

منم خیییلی بارداریم بد بود خییلی نمیخوام یادش بیوفتم

۹۹/۹/۹خونه ای که دوست دارمو خریدم.برای براورده شدن ارزوم یه اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم میفرستید ⚘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدا

بجای اینکه دورت باشه اینار بچه سقط نشه . رفته خیانت کرده

باور کن بخاطر حاملگی تو اینجور نشه. این کلا اینکاره بوده از قبلم

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
ای خدا بجای اینکه دورت باشه اینار بچه سقط نشه . رفته خیانت کرده باور کن بخاطر حاملگی تو اینجور نشه ...

موافقم

۹۹/۹/۹خونه ای که دوست دارمو خریدم.برای براورده شدن ارزوم یه اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم میفرستید ⚘
ای خدا بجای اینکه دورت باشه اینار بچه سقط نشه . رفته خیانت کرده باور کن بخاطر حاملگی تو اینجور نشه ...

آره بار اولش نیس

خیلی چیزا تو گوشیش دیدم

مشکل اینجاس که نمی‌ذارن جدا شم

خونوادم نمی‌ذارن بخاطر ابروی مضخرفشون

نمیدونم من مهمم یا حرف مردم 

پسرعمه منم موقعی که زنش حامله بود چه پیاما که به من نداد 

یعنی عین چشامون بش اعتماد داشتیم

ازون سال ن رفتیم خونشون ن چشم دارم ببینمش 

اگه بچتو میخوای. پس الان الویتت بچت باشه.

کاری نکن که سقط بشه. آروم باش. از دعوا فعلا دوری کن. 

سعی کن دعوا بزرگش نکنی. 

میخوای چند روز برو خونه مامانت استراحت کن

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
تازه پررو پررو کتکم زده بعدش؟؟؟؟  اینقدر حق به جانبه یعنی؟؟؟؟؟؟

خیلی پرروئه دیشب به مامان و بابامم نشون دادم عکسارو 

پررو نشست شامشم تا ته خورد 

پسرعمه منم موقعی که زنش حامله بود چه پیاما که به من نداد  یعنی عین چشامون بش اعتماد داشتیم ...

بعضی مردا حاملگی زن بهانه میکنن. برای هرزگی 

کار خوبی کردی