2777
2789
عنوان

آمپول پروژسترون و پریود نشدن بعد 16 روز

| مشاهده متن کامل بحث + 25438 بازدید | 32 پست
من ایقد داروهای گرم خوردم که پری بشم چون نمیدونستم باردارم خدا روشکر بخیر گذشت. لیوان لیوان غلیظ زنج ...

فکر کنم حالا بچه تون صبوره با این گرمی هایی که خوردین

😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو هفته پیش سونو واژینال کرد برام دکتر... اگه نفهمیده باشه که باردار بودم به نظرم دکتر به درد نخو ...

نه ربطی نداره تا چند هفته اول تو سونو اصلا نشون نمیده . تو نت بخون متوجه میشی‌. ممکنه شما بعدا باردار شده باشی و سن بارداریت کم باشه. بارداری با تخمک فراموش شده. مال من اینطور بود. اوایل مرداد که متوجه شدم باردارم هفته ام کم بود 

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
نه ربطی نداره تا چند هفته اول تو سونو اصلا نشون نمیده . تو نت بخون متوجه میشی‌. ممکنه شما بعدا باردا ...

حالا امروز یه بیبی می خرم و فردا صبح ناشتا می زنم..... 

نمی دونم والا بگم استرس باعث این مشکلات شده یا واقعا باردارم

فکر کنم حالا بچه تون صبوره با این گرمی هایی که خوردین 😁

نمیدونم والا. الان معلوم نمیشه. الان همشون آرومن🤣

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم

هرچی خیره همون میشه. اگه بی بی مثبت شد به منم خبر بده

سلام مریم گلی جان، بی بی مثبت شد.... به امید خدا امروز صبح میرم ازمایشگاه ممنون از راهنمایی های خوب ...

سلام عزیزم. وای الهی شکر. چقد خوشحال شدم چه خبر خوبی اول صبحی. 

به به. مبارکت باشه. به امید خدا یه نی نی سالم و صالح و خوشکل. خوب استراحت کن

سلام با اجازه استارتر خانوما منم یک دی باید پریود میشدم ک نشدم سه هفته داره میگذره آز دادم منفی شد امروزم رفتم دکتر ازمایش و سونو دیه ننوشت گف امکان نداره اشتباه بشه آمپول پروژسترون داده بزنم چیکارکتم؟امکان داره ازمایش اشتباه بشه؟بعضی وقتاهم احساس حالت تهوع دارم روی هاله سینمم یه رگ ابی هست بعد اینکه چندچندروز پیشم ی لکه دیدم ولی دیگ چیزی نبود.نمیدونم چیکارکنم امپول و بزنم نزنم

سلام بچها من دوماه پریود نشدم البته خب تنبلی تخمدان داشتم ولی دکتر گف خیلی خفیفه با قرصای پروژسترون دوماه شدم ولی ماه  آذر دیگه نشدم تا الان که دی ماه هستیم.  دوتا آمپول پروژسترون زدم هفت روز شده هنوز هیچ خبری نیس نمیدونم چیکار کنم بی بی چک هم زدم منفی بود. البته دوهفته پیش. دکترم گفت جای قرصای پروژسترون ال دی بخور. به نظرتون قرص ال دی خوبه ضرر نداره تو آینده ناباروری نمیاره؟