سلام من تازه نامزد کردم بد قبل با چن نفر تو مجازی سه چهار روز چت کردم در صورتی ک هیچ گونه عکسی ام ندادم فقط سه چهار روز بد حالا ک نامزد کردم عذاب وجدان دارم دوس ندارم نامزدم بفهمه چکار کنم شما ام قبل ازدواج از این دوستی های مجازی داشتین
دختری از دیار مهربونی😍سلامتی روزی ک خانم دکتر بشم💃آرزوی بهترینارو دارم برای دوستای نی نی سایتیم😍😍برای فرج امام زمان یه صلوات محمدی بفرست😍😗
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
حالا فکر کردین خود مردا اولین ملاقاتشون ازدواج کردن ی چیز طبیعی
یعنی گناه نیست باور کن عذاب وجدان دارم آخه به یکیشونم عکس دادم فقط یکی ولی بقیه نه اونم همشون سر جمع یعنی همه رو حساب کنی فک نکنم باهاشون یکماه مونده باشم اونم از روی بچگیم بود بخدا
دختری از دیار مهربونی😍سلامتی روزی ک خانم دکتر بشم💃آرزوی بهترینارو دارم برای دوستای نی نی سایتیم😍😍برای فرج امام زمان یه صلوات محمدی بفرست😍😗
طبیعیه خوب میخواستی آشنا شی تا اگه خوب بودن ازدواج کنی.شایدم نامزد شما هم ۱۰ جا خواستگاری رفته.فراموشی چیز خوبیه.بعد ازدواج انقدر مشکلات میاد که یادت میره