2777
2789
عنوان

طولانی ترین انتظاری که

604 بازدید | 33 پست

کشیدین برای کی یا چی بوده؟ آیا ارزششو داشته؟ یا نه بعدش حسابی پشیمون شدین؟ اگر دوست داشتین میتونین تجربه تون را بگین؟ 

الا یا ایها الساقی ادرکاسا وناولها 🌹که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان توی مرحله انتظارم ... نمیدونم کی مادر میشم و چه حسی بعدش خواهم داشت ، ولی میدونم خیلی مشتاقش هستم 😣 با کوچیکترین نشونه حس میکنم رو ابرام 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400

شش سالم بود که خونمون را با کلاهبرداری از دست دادیم و تو یه جای فوق العاده بد زندگی کردیم تا ۱۸ سالگیم،خیلی دعا کردم که بابام خونه بخره ولی نشد و من ازدواج کردم و حالا دارم انتظار برای مادر شدن میکشم ۴ ساله

رب اغفر والرحم و انت خیر الرحمین🥰🥰🥰

برای تموم شدن مدرسه دیپلم گرفتن

واقعا نمی ارزید

اینهمه حرص خوردم 

مریض شدم

دکتر رفتم

جرا چون معدلم مثلا میشد ۱۹/۴۰شاگرد سوم میشدم

هرچیم میگفتن خودتو اذیت نکن میگفتم ن

الان یه هفتس پرونده دیپلمم افتاده رو میز با همه نمرات بالای ۱۹

ولی هیچ فایده ای نداره

فقط من موندمو اینهمه حرص و جوشو عوارضش

أحب نفسي في أي إصدار

هرچی انتظار تا الان تو زندگیم کشیدم فقط برای عشق بود از همون بچگی که فهمیدم عشقو عاشقی ینی چی هربار واسه یه پسر زار زدم تا الان که عشق رو به معنی واقعی درک کردم دارم می‌سوزم و همچنان در انتظار عشق

زندگی زیبا دوستت دارم ...