2777
2789

دفعه قبلی . برا اولین بار یه ددردی  داشتم ک کم مونده بود بیهوش بشم . دکتر آزمایش و سونو داد . چک کرد خداروشکر هیچی نبود . حتی گف کلیه هاتم چک کردم چیزی نیس . اینبارم باز درد گرفته ولی ازون دفعه کمتر . چرا اینجوری شدم 😑😑😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ تغییری نسبت به گذشته ایجاد نشده . فقط درد

یه نصفه استکان عرق نعناع با یه تیکه کوچک نبات بنداز تو قابلمه بذار روگاز چندتا قل بزنه بعد بخور بهتر میشی انش الله 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
یه نصفه استکان عرق نعناع با یه تیکه کوچک نبات بنداز تو قابلمه بذار روگاز چندتا قل بزنه بعد بخور بهتر ...

ما بهش میگیم نبات داغ . صبح چای دارچین با نبات خوردم . خداروشکر مث دفعه پیش نیس . ولی تو شکمم خیلی درد میکنه نمیشه دست زد

ما بهش میگیم نبات داغ . صبح چای دارچین با نبات خوردم . خداروشکر مث دفعه پیش نیس . ولی تو شکمم خیلی د ...

نبات داغ که ابجوش و عرق نعتاع و نباته ،این فقط عرق نعناع هست بدون آب که باید با نبات قل بزنه  امتحانش کن دردت رو خیلی اروم میکنه

بدن همیشه یکسان نیستچیزی نیست نترس احتمالا شرایط بدنیت فرق کرده طبیعیه

اینهمه سال اصلا متوجه نمیشدم . الان انقد درد . دکتر حتی خانومه سونو گرافی گف عجیبه . خداروشکر ک گف چیزی نیس . ولی درده برا چیه😑

نبات داغ که ابجوش و عرق نعتاع و نباته ،این فقط عرق نعناع هست بدون آب که باید با نبات قل بزنه امتحان ...

ممنون عزیزم . ما همینجوری عرق نعنا و نبات ک رو آتیش بذاریم میگیم نبات داغ . بازم ممنون . امتحان میکنم

ممنون عزیزم . ما همینجوری عرق نعنا و نبات ک رو آتیش بذاریم میگیم نبات داغ . بازم ممنون . امتحان میکن ...

قربونت ان شالله بهتر بشی 🥰

اینهمه سال اصلا متوجه نمیشدم . الان انقد درد . دکتر حتی خانومه سونو گرافی گف عجیبه . خداروشکر ک گف چ ...

منم بوده یهو هی بدنم تغییر کرده 

سن بالاتر میره 

شرایط زندگی فرق میکنه 

استرس بیشتر 

همه اینا تاثیر داره

سعی کن راه بری خونت غلیظ نشه 

منم یهو همه چیزم تغییر کرد هرچی رفتم سونو و آزمایش قرص خوردم هیچی به هیچی 

دیگه ول دادم‌

منم بوده یهو هی بدنم تغییر کرده سن بالاتر میره شرایط زندگی فرق میکنه استرس بیشتر همه اینا تاثیر داره ...

انگار هر چی سر آدم میاد از همین استرسه😑

دفعه پیش ک تو همین هوای کردم کولر پنکه خاموش . یه پتو نسافرتی دور شکمم بزور نفس میکشیدم راه که هیچ . روز سوم دولا دولا راه میرفتم تا دکتر 😑 امروز دوممه اومدم بیرون خداروشکر