2777
2789
عنوان

دلم واقعا شکسته...

610 بازدید | 51 پست

دل شکسته رو چیکار باید کرد باهاش؟ مرحم چیه؟

عشقم بهم جفا کرد بعد از ۳ سال رابطه و نامزدی بی دلیل یهو همه چیو بهم زد و رفت با همکارش ازدواج کرد

سه چهار ماه پیش بعد عقدشون تاپیک زدم

همه گفتن زمان بگذره خوب میشی فراموش میکنی ولی من هنوز خوب نشدم هر روز ک میگذره جای خالیش رو یجوری  حس میکنم.من عاشقش بودم.

الان با عشق جدیدش خوش میگذرونن و من اینجا تو تنهایی خودم دارم نابود میشم 😢💔💔💔

بخدا دلم شکسته😢💔  دلشکسته ام💔😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صلوات میفرستم برا دلت که آروم شه

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

خداازش نگذره همییین فقط

بهت وفادارم عشق زندگیم⁦❤️⁩ خدایا همه موانع رو برسرعاشقابردار موانع سرراه منو عشقمم بردار الهی آمین😍برای رسیدن به عشقم صلوات بفرستین خداهمتونو به آرزوهاتون برسونه😘🤩

من کامل درکت میکنم با تمام وجود منم تجربه داشتم تجربه اینکه ولم کردو رفت مثلا شوهر

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

عوض این کارا خدارو شکر کن که خدا اونو از زندگیت بردش بیرون چون شاید اون مناسب تو نبود خدا میدونه چی به صلاحته

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود 🤗 عزیزی که امضامو خوندی میشه یه صلوات برام بفرستی بعد لایک کنی تا منم برات صلوات بفرستم 😊؟ خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین

این تاپیک ها را بخون 

@دختر_گرانبها‍ ‍ تاپیک چطور ازدواج کردمش و تاپیک زیر 

و تا‌پیک زیر 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3191650/من-خودم-را-دوست-دارم

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺

عزیزم هیچ وقت فراموش نمیشه نه فقط برای تو بلکه برا همه همینجوره، بالاخره یه بخش از زندگیت بوده، باید سعی کنی باهاش کنار بیای، برا خودت بیشتر ارزش قائل شو برنامه بزار برا خودت اون از بی مهری و بی وفایی و بی لیاقتی رفته تاوانش هم یه روز میده، خواهش میکنم تو روزای خوب زندگیتو خراب نکن به خودت فکر کن به اینکه با رفتن اون دنیا تموم نشده تو باید زندگی کنی و قوی تر از قبل هم باشی مطمعن باش یه جایی خدا یه چیزی بهت میده که همه این احساسا رو فراموش میکنی

خب الان چی شدی؟  خوبی؟  دوسش داشتی؟  چقد گذشت فراموش کنی؟

جدا شدم فراموشش کردم اصلا از خاطراتم خودبه خود محو شد عزیز خدا رو شکر کن الان شناختیش نه زیر یه سقف

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤