2777
2789
عنوان

دلم واقعا شکسته...

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 51 پست

عزيزم منم درد تورو دارم ولي چه ميشه كرد بايد ساخت با زندگي 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

منم نشستم تاوان بده همه گفتن تاوان دل شکستت رو میده

من ندیدم تاوان بده والا از استوریاش معلومه داره از خوشی میمیره هیچیش نشد انقد زندگی خوب و خوشی داره کمبود هیچی رو نداره 

من فقط نابود شدم بعد رفتنش  

حتی اگ نباشی بازم همیشه تو فکر منی کاربری دومم هست اولی رو فراموش کردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجبا...    من دیگه تاپیک نمیزنم

من هم شرایط شما رو داشتم، درکتون میکنم بهتر از هر کس دیکه ای 

تا مدتها افسرده بودم، خودمو تو اتاق تاریک حبس میکردم و گریه میکردم، ارتباطمو با دنیای بیرون قط کردم ولی بعدا فهمیدم این کارا فقط منو شکسته تر و داغون تر میکنه و چیزی از اون کم نمیشه تازه خوشحالم میشه

پس بلند شدم و وقتمو برا چیزای مهمتر گذاشتم 

و تا وقتی که در راستای هدفم پیش میرم حالم خوبه و به هیچیم فکر نمیکنم 

من هم شرایط شما رو داشتم، درکتون میکنم بهتر از هر کس دیکه ای  تا مدتها افسرده بودم، خودمو تو ا ...

تازه طرف من فامیله 

همه این چیزا جلو چشمم بوده و هست 

البته اینوفراموش نکن که زندگی واقعی بقیه اون چیزی نیست که به نمایش میذارن 

آدما همیشه اصرار به نشون دادن چیزایی دارند که ندارنش 

خواهشا فقط به خودت و زندگیت فکر کن قبل از اینکه خودتو زندگیتو ببازی

من هم شرایط شما رو داشتم، درکتون میکنم بهتر از هر کس دیکه ای  تا مدتها افسرده بودم، خودمو تو ا ...

خب من اینکارا نکردم  خودمو حبس نکردم جایی منتظرم نیستم یه پسر لایق بیاد خواستگاریم. چون خودم پسر لایقی هستم.   حرف از عشق زدم دوست عزیز نه خاستگار 

ولی اینکه درک میکنید باعث ارامشه

منم نشستم تاوان بده همه گفتن تاوان دل شکستت رو میده من ندیدم تاوان بده والا از استوریاش معلومه داره ...

مثل منی دیگه!!!!    چندوقته الان رفته؟ 

اینستا بیا نشونت بدم پستاشو:

_queen.1990_   

خب من اینکارا نکردم  خودمو حبس نکردم جایی منتظرم نیستم یه پسر لایق بیاد خواستگاریم. چون خودم پس ...

من فقط براتون ی دعا کردم 

حرف منم خواستگار نبود، اکثر کسایی که این شرایط براشون پیش میاد دیگه سخت میتونن کسی رو به زندگیشون راه بدن 

من خواستم عمق فاجعه رو براتون بگم و اینکه بگم سعی کنید آدمی رو که برای شما و عشقتون ارزش قائل نبود لحظه ای از عمر گرانبهاتون رو براش هدر ندید

من فقط براتون ی دعا کردم  حرف منم خواستگار نبود، اکثر کسایی که این شرایط براشون پیش میاد دیگه ...

اره  مرسی .

هدف از گذاشتن تاپیک فقط همدردیه. اینکه یه ادمایی همدرد هستن و احساس تنهایی نمیکنی خودش باعث ارامشه.  

لطفا تاپیک قبلیمو بخونید

اینحورآدمالیاقت عشق روندارن واسه اینجورادمانبایدغصه بخوری واسه کسی اشک بریزکه لیاقت اشک هاتوداشته با ...

کاملا درسته این حرف ولی ادم دلش تنگ میشه خو   دلش میگیره  از تنهاییش غصه میخوره  از وقتش  ک رفته  خیانتی ک بهش شده    اینکه چرا اینطور کرد اخه و این چیزا....    وگرنه واضحه که لایق اشک نیستن

😳😳😳😳😳😳 من خودم پسرم بابا   انقد بد نگو تروخدا   دل دله. اگه صاف و زلال باشه و نازک & ...

پس هرچی گفتم قسمت اهنگ مردا بدن و فلان

زنا بدن رو گوش بده مهم اون حالتی ک ایجاد میشه اره اشکال نداره تنهام

بقیه اشم درباره هدف اینا بود

برای 
پس هرچی گفتم قسمت اهنگ مردا بدن و فلان زنا بدن رو گوش بده مهم اون حالتی ک ایجاد میشه اره اشکال ندار ...

😀 چه جالب تغیر موضع دادی.   ولی بنظرم اینطور نیست  نه مردا همه بدن  نه زنها. بعضی ادما فارق از جنسیت کاملا صادق و پاک عاشق میشن ولی متاسفانه معشوق نالایقه.   حالا اگه همون ادم صادقه معشوق یکی دیگه بشه باز اونجا هم شکست میخوره  چون طرف عشقش دروغکی بوده