2777
2789
عنوان

دلم واقعا شکسته...

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور تاوان داد میشه بگی؟؟؟؟؟؟

دختره عقد کرده پسره بود.خیلی دوسش داشت ولی پسره یه دفعه گفت نمیخوامت ،هرچقدر دختره گریه وزاری کرد ،خانوادش اومدند دنبال پسره ،مرغش یه پا داشت که نمیخوام.دیگه افتادن تو دادگاه و پروسه طلاق .لحظه آخر پدر دختر به پسره گفت که بری از زندگیت خیر نبینی .

الان بعد چند سال دختره یه ازدواج موفق کرده سه تا هم دسته گل خدا بهش داد،پسره هنوز که هنوز زن نگرفته ،تک وتنها و افسرده.

دختره عقد کرده پسره بود.خیلی دوسش داشت ولی پسره یه دفعه گفت نمیخوامت ،هرچقدر دختره گریه وزاری کرد ،خ ...

خب حالا ماجرای ما برعکسه ما قرار بود عقد کنیم که یهو همکارش میاد خاستگاریش اینم کلا انگار ک از اول منتظر اون بوده بدون دلیل منو ول میکنه و به اون بله میگه و دوهفته بعدشم باهاش عقد میکنه...    این وسط من نابود شدم 

خب حالا ماجرای ما برعکسه ما قرار بود عقد کنیم که یهو همکارش میاد خاستگاریش اینم کلا انگار ک از اول م ...

سلام.یهو همکارش نمیاد شما مطمئن باش این خانوم با اون همکارش بوده وقتی قضیه شما جدی میشه میره به همکارش میگه که من دارم ازدواج میکنم و ازین حرفا تا ببینه نهایتا اون آقا تصمیمشون درباره رابطشون چیه واقعا میخوادش یانه که نقشش میگیره و همکار ازش خواستگاری میکنه و تمام