2777
2789
عنوان

کیا کرونا گرفتن و خوب شدن؟ کمممممک

402 بازدید | 39 پست

سلام عزیزان.همسرم کرونا گرفته ولی توی خونست.حالا منم احساس میکنم دارم میگیرم.بیحالم و گلوم گرفته و سینم سنگین شده

دکتر هیچ دارویی برای همسرم ننوشته فقط امپولهای تقویتی

حالا از تجربیاتتون میشه بهم بگید؟چی خوردید چه کار کردید؟منظورم تجربیات خونگیه؟

روزی چند بار اب نمک قرقره میکنم .بخور گلاب گداشتم تو خونه آب میوه و سوپ هم استفاده میکنم دیگه چی؟

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b

اینو دیروز بچه ها گذاشته بودن با این روش خوب شدن 

بود که مادرش با داروی امام کاظم خوب شده
و گفته بود که از جوشان ویتامین ث استفاده کنیم و گوجه کبابی .و نخوردن ویتامین دو زینک  ونخوردن
 لبنیات .....
نمیدونم چرا بهش اعتماد کردم انگار بهم کامنتش ارامش عجیبی داد

عزیزم ته گلوت بریز و روش اصلا نباید اب یا چیز دیگری بخوری تا اثر کنه شب بخور تا چند ساعتم هیچی نخور اولش تلخه ولی بعد خوب میشه

عزیزم ویتامین د اصلا نخورید از من به شما نصیحت فقط ویتامین ث هیچ مکملی نخورید وگرنه بعد دوهفته مرضی وحشتناک میزنه بیرون سعی کنید برای رفع نیازهای بدن چیزهای طبیعی بخورید لبنیات اصلا نخورید خاکشیر بخورید زود خوب میشید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چای دارچین حتما بخورین ،چیزای تقویتی ماهیچه و این چیزا

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

اینو دیروز بچه ها گذاشته بودن با این روش خوب شدن  بود که مادرش با داروی امام کاظم خوب شده و گف ...

عذر میخوام اینکه گفتید نباید ویتامین دی مصرف کنن پایه و اساس علمی داره؟؟

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را🤍

والله یکی ازبچه ها دیروز این تاپیکو زده بود  ک نتیجه گرفته بود وخیلی هم راضی بودمن کپی کردم   ک اگه خدای نکرده گرفتیم امتحان کنم

توم حتما برو دکتر تو بدن ادمای مختلف فرق داره 

اخه برم دکتر که چی بشه؟!حرفتون درسته ها ولی من واقعا عصبی ام

مادرم خواهرم خواهرزاده هام و ....هر کی کرونا گرفت و رفت دکتر بهش گفتن آنفولانزای جدیده برو اگر بدتر شدی بیا آزمایش بنویسیم.بعد که رفتن آزمایش کرونا مثبت بودن

حالا به همسرم هم گفتن اگر بدتر شدی بیا آز بده.تمام علایم کرونا رو داره بدن درد شدید سرفه های خشک و.....

از خودم نمیترسم دخترم دوسال و نیمشه از اون میترسم

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b

منم تو پیج یه خانم دکتری دیدم میگفت خیلی ضرر داره واسه کرونا ! میگفت هر کی خورده خیلی طولانی شده مریضیش، اکثر کامنت ها هم موافق بودن!

اینو دیروز بچه ها گذاشته بودن با این روش خوب شدن  بود که مادرش با داروی امام کاظم خوب شده و گف ...

فقط از یه نفر مطمینم که داروی امام کاظم واقعی داره اونم گفته یکشنبه به دستش میرسه.بیرونم نمیتونم برم بگردم

تو این شهر هم غریبم کسی نیست که بخاد برام بیاره

خیلی مایعات مصرف کنین،اب هویج و اب سیب هم زیاد بخورین خونگی باشه.

میتونی تو اپلیکیشن دکتر زوپ هم با یه پزشک مشورت کنی.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰