2777
2789
عنوان

من خيلي ي ي ي ي تنهام

1312 بازدید | 50 پست

من خيلي تنهام 

واقعا الان هيچ دوستي ندارم

چند تا دوست صميمي داشتم ب خاطر اخلاقشون باهاشون قطع رابطه كردم (چون فقط منُ ب خاطر رسيدن به منافع خودشون ميخواستن)

كسي نيست شرايطش مشابه من باشه؟

واقعا نياز دارم ب وجود يه دوست

متاهلم، ساكن اصفهان

بچه ندارم و فكر نميكنم هيچوقت بچه دار بشم چون شوهرم مخالفه بچه ست...

خواهر ندارم و مادرمم فوت كرده ...

شوهرم خيلي خوبه ولي صبح تا شب به خاطر كاراش بيرونه

و اين تنهايي منُ آزار ميده😞

یه تیکه از قلبمو وجودمو با خودت بردی مامان💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تنهام بخاطر مسایلی با مامانم قهر کردم بابام فوت کرده برادرام زنشون نمیزارن بامن رفت و امد کنن مادر شوهرم برام حرف در میاره خواهر شوهرم فقط یکیش خوبه اونم زیاد گرم نیست فقط حرف در نمیارههه.شوهرمم عالی فقط چون رانندس زیاد نمیبینمش امیدم فقط خواهرمه و خواهرزادم و دخترم و نی نی تودلیم همین خداروشکر یه خواهر درست حسابی دارم   

منم تنهام ،😭 خداروشکر بچه نه من دوست دارم نه همسرم از بچه داری هم خوشم نمیاد 

منم زياد ديگه حوصله بچه رو ندارم

ولي فكر نكنم هيچكس تنهاييش اندازه من باشه😔

منم تنهام بخاطر مسایلی با مامانم قهر کردم بابام فوت کرده برادرام زنشون نمیزارن بامن رفت و امد کنن ما ...

خدا روشكر ، خوش ب حالتون كه خواهر دارين

خدا براي هم نگهتون داره...❤️❤️

منم هیچکی رو‌ندارم 

خواهر ندارم 

یه برادر دارم که قهریم

بامادر شوهر و فامیل شوهر یه ساله قطع رابطه ایم

فقط مامانمو دارمو بچه هام و همسرم همین

سلام خدا جونم،روزمون رو با نام مقدس تو آغاز میکنیم تو آغاز وپایان هر چیزی هستی ،ای آرامش دهنده،ای تسکین دهنده،ای شفا دهنده،ای نجات دهنده، .........ب اندازه ی عظمت خودت  تورا ششششششکر وثنا وسپاس میگوییم🙏🙏  ای آرام جانم مردم کشورم وجهان هستی ات را از هر روحی ک آزارشان میدهد  ...روح ترس ،غم نگرانی ،اندوه ،ناامیدی، فقر،انتقام،شهوت وزنا ،ناکامی ، بیماری،غرور وتکبر ،،گناه، دروغ ،افسردگی ،ناسپاسی خشم عصبانیت و......رهایشان کن ونجاتشان ده...وقلبهایشان رامملو از عشق ونیکویی ومحببتت گردان ...ای لایتناهی     تو پادشاه زندگیمان باش وتنها خواست واراده ی تو در زندگیمان اجرا گردد..آمین🙏 آمین🙏 آمین🙏🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️
گلم خودتو مشغول دانشگاه یا یادگیری چیزی کن  ب فکر ایندت باش

درسم خيلي وقته تموم شده

ميخواستم كنكور دكتري بدم

ولي ديگه انگار بعد فوت مامانم اعصابم نميكشه درس بخونم...

بنظر منم برو‌کلاس

دوست پیدا میکنی

یا ادامه تحصیل بده عالیه

سلام خدا جونم،روزمون رو با نام مقدس تو آغاز میکنیم تو آغاز وپایان هر چیزی هستی ،ای آرامش دهنده،ای تسکین دهنده،ای شفا دهنده،ای نجات دهنده، .........ب اندازه ی عظمت خودت  تورا ششششششکر وثنا وسپاس میگوییم🙏🙏  ای آرام جانم مردم کشورم وجهان هستی ات را از هر روحی ک آزارشان میدهد  ...روح ترس ،غم نگرانی ،اندوه ،ناامیدی، فقر،انتقام،شهوت وزنا ،ناکامی ، بیماری،غرور وتکبر ،،گناه، دروغ ،افسردگی ،ناسپاسی خشم عصبانیت و......رهایشان کن ونجاتشان ده...وقلبهایشان رامملو از عشق ونیکویی ومحببتت گردان ...ای لایتناهی     تو پادشاه زندگیمان باش وتنها خواست واراده ی تو در زندگیمان اجرا گردد..آمین🙏 آمین🙏 آمین🙏🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️