2777
2789
عنوان

من خيلي ي ي ي ي تنهام

| مشاهده متن کامل بحث + 1312 بازدید | 50 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا من دوستت میشم    

سلام دوست عزیز🌹

میشه توی این وضعیت کرونا از پیج اینستاگرام کوچک من حمایت کنید تا بتونم کسب و کار حلال داشته باشم؟؟اگه شرایطش رو دارین خواهش میکنم پیج منو حمایت کنید اگر نه ببخشید که وقتتون رو گرفتم❤️🙏🌹

https://www.instagram.com/p/CSzOqNBDs0i/?utm_medium=share_sheet

سلام خدا جونم،روزمون رو با نام مقدس تو آغاز میکنیم تو آغاز وپایان هر چیزی هستی ،ای آرامش دهنده،ای تسکین دهنده،ای شفا دهنده،ای نجات دهنده، .........ب اندازه ی عظمت خودت  تورا ششششششکر وثنا وسپاس میگوییم🙏🙏  ای آرام جانم مردم کشورم وجهان هستی ات را از هر روحی ک آزارشان میدهد  ...روح ترس ،غم نگرانی ،اندوه ،ناامیدی، فقر،انتقام،شهوت وزنا ،ناکامی ، بیماری،غرور وتکبر ،،گناه، دروغ ،افسردگی ،ناسپاسی خشم عصبانیت و......رهایشان کن ونجاتشان ده...وقلبهایشان رامملو از عشق ونیکویی ومحببتت گردان ...ای لایتناهی     تو پادشاه زندگیمان باش وتنها خواست واراده ی تو در زندگیمان اجرا گردد..آمین🙏 آمین🙏 آمین🙏🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️
منم زياد ديگه حوصله بچه رو ندارم ولي فكر نكنم هيچكس تنهاييش اندازه من باشه😔

سلام عزیزم تاپیکت واسه چند ساله پیش هست ولی تو تاپیک کشف حجاب کاربریتو دیدم گفتی کسی رو ندارم من از تو وضعم بدتر هست...خانواده خودم و شوهرم بخاطر رفتارشون مجبور شدم قطع رابطه کنم من روحیه حساس و زود رنجی دارم یه خواهر و یه برادر دارم ولی خییییلللیییی بی معرفت فکرکن خواهر نداری درده واست بعضی خواهرا بی معرفت موقع نیاز میخانت وگرنه که هیچی از زندگیم برات بگم میگی خوشبحال خودم میگم خواهر ندارم مادرم فوت شده....من مادر دارم ولی انگار اصلا نیست بی محبته یه بچه دارم ولی حتی بخاطر اون هم سراغم نمیان ..‌‌..بچم خیلی تنهاست و دلم واسش میسوزه کاری ازم جز فرستادنش پیش دبستانی باوجودیکه وضع مالی شوهرم بد هست و کارگره نداشتم....با داداشم تو خونه بابام زندگی میکنم ولی هر بار که میرفتم خونه بابام منت سرم بود خونه داداشم داداشم هم بابت خونه چندبار دعوامون شد زنداداشم کلی اذیتم کرد فقط دلم میخاد خودم و بچم و شوهرم بریم یه جایی که هیچکدوم نفهمن کجا هستیم ولی پول اجاره هم نداریم اینا رک گفتم که اگه هنوزم مثل قبل هستی بدونی بدبخت تر و تنهاتر از خودت هم وجود دارن و کم نیستن الهی همیشه حال دل خودت و شوهرت کنار هم خوب باشه ناراحت نباش بچه نداری بچه داشته باشی درد تنهایی اون هم هست....

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

سلام عزیزم تاپیکت واسه چند ساله پیش هست ولی تو تاپیک کشف حجاب کاربریتو دیدم گفتی کسی رو ندارم من از ...

مرسي از دلگرميت عزيزم

یه تیکه از قلبمو وجودمو با خودت بردی مامان💔

مرسي از دلگرميت عزيزم

فدات گلم الهی حال دلت همیشه خوب باشه🤍

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

ببخشید تایپک ساپورت رو بستن اومدم اینجا جواب بدم 😐

گلم ساپورت رو خودم دارم دوتاش

مگه الان کسی هم هس ندونه داخل ساپورت زمستونی خزه ؟؟؟

میگم اگه یه مقدار برجسته باشی ساپورت با پالتو کوتاه اصلا جالب نمیشه

تمامه ناموست میافته بیرون 😐

عزیزم درکتون میکنم منم موقعیتش مشابه شما هست ولی با این تفاوت که همسرم دوست نداره من دوستی داشته باشم 💔

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید