2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خیلی بهتر از جاده بوشهره

نه اصلا جای بدی نیس حاشیه هم نیس میخوره اول شیراز ازسمت بوشهر جاش خوبه من میشناسم الان فامیلهای زن داییم همه خیلییییی پولدارن اونجا میشینن خیلیم راضین خط ۶۸میره پایانه نمازی ازجاهای بالاشهر مثل قدوسی،زرگری،ستارخان رد میشه اخرین واولین مسیرش اونجاس،خط ۹۹و۹۳مسیرشون اونجاس یعنی ردمیشن میره دروازهمستقیم نمیخاد صدتا خط عوض کنی،خط ۶۹مستقیم میره سمت همت قصرودشت پایانش منظوم امکانات اون قسمت ومستقیم بودن ودسترسی اسان هس من اونجا نیسم ولی دیدم همه راضین طولانی شد ولی خواستم کل بدونی

نه اصلا جای بدی نیس حاشیه هم نیس میخوره اول شیراز ازسمت بوشهر جاش خوبه من میشناسم الان فامیلهای زن د ...

قدوسی،زرگری،ستارخان خودشون خوبن ولی جاده بوشهر فک نکنم

مسخرس که آدما رو به دو دسته ی خوب و بد تقسیم کنیم از نظر من آدما یا جالبن یا خسته کننده😏
میخوره بلوار امیرکبیر من زیاد اونجا واسه خرید خونه رفتم چندسال پیش پولم نرسید گرون بود 

بلوار امیرکبیرم که بالاشهر نیست

مسخرس که آدما رو به دو دسته ی خوب و بد تقسیم کنیم از نظر من آدما یا جالبن یا خسته کننده😏

بالاشهرکه نه نیس ولی متوسطه الان دیگه قیمتا همجا یکی شده من شوهرم کارش با بساز بفزوشاس سنگ ساختمانی بعد میگفت فضل اباد که پایین هس چون مسیرلاریاس تقریبا هم تراز زرهی شده تا چندوقت پیش گفت متری۱۳الان نمیدونم چنده صدرا که جای پرتیه قیمتش دقیقا اندازه شیرازه ای خواهر تو گرونی وتورم بالا پایین فرقی نداره فعلا حواسمون باشه فقط ازگشنگی نمیریم