گلشیده مدیر عضویت: 1397/01/08 تعداد پست: 407 عنوان شیرازیهای عزیزم بلوار یاوران غربی بالای شهر شیرازه؟جای با کلاسیه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 37 پست میشه راهنمایی کنید عزیزانم؟ 1399/05/23 | 14:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آملی عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 572 بچه ها پودنك جا پايين شهره يا خوبه متوسطه ؟ تقریبا پایین شهره مسخرس که آدما رو به دو دسته ی خوب و بد تقسیم کنیم از نظر من آدما یا جالبن یا خسته کننده😏
maya_estilaf عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 2801 تقریبا پایین شهره پل پروس چي علي❤️ ريدم به خودت و اخلاقت عن اقا😏 من باردار نيستم😁اين تيكر براي رسيدن به هدفه شوميه كه تو سرمه😃ممنون ميشم برام دعا كني به چيزي كه ميخام برسم😅❤️😘
تارای عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 8878 بچه ها پودنك جا پايين شهره يا خوبه متوسطه پایین شهر هس قبلا محیطش انگارروستا الان خیلی بهترشده ولی پایین هس تقریبا اول شیرازه ازسمت لار که بیای
maya_estilaf عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 2801 پایین شهر هس قبلا محیطش انگارروستا الان خیلی بهترشده ولی پایین هس تقریبا اول شیرازه ازسمت لار که بیا ... يني فقط اونايي كه وضع ماليشون بده ميرن اونجا ؟متوسط و خوب بينشون پيدا نميشه ؟ علي❤️ ريدم به خودت و اخلاقت عن اقا😏 من باردار نيستم😁اين تيكر براي رسيدن به هدفه شوميه كه تو سرمه😃ممنون ميشم برام دعا كني به چيزي كه ميخام برسم😅❤️😘
آملی عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 572 پل پروس چي نمی دونم نشنیدم مسخرس که آدما رو به دو دسته ی خوب و بد تقسیم کنیم از نظر من آدما یا جالبن یا خسته کننده😏
تارای عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 8878 پودنک پایین شهره دوره دانشگاه یه دوست داشتم اونجا بود خیلی مینالید ازمحیطش
maya_estilaf عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 2801 نمی دونم نشنیدم عزيزم جاده بوشهر چي اونجا منطقه پولدار نشينه يا متوسط ؟ علي❤️ ريدم به خودت و اخلاقت عن اقا😏 من باردار نيستم😁اين تيكر براي رسيدن به هدفه شوميه كه تو سرمه😃ممنون ميشم برام دعا كني به چيزي كه ميخام برسم😅❤️😘
maya_estilaf عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 2801 پروس هم گفتن پایین شهره جاده بوشهر چيبالا شهر يا متوسط علي❤️ ريدم به خودت و اخلاقت عن اقا😏 من باردار نيستم😁اين تيكر براي رسيدن به هدفه شوميه كه تو سرمه😃ممنون ميشم برام دعا كني به چيزي كه ميخام برسم😅❤️😘
آملی عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 572 عزيزم جاده بوشهر چي اونجا منطقه پولدار نشينه يا متوسط ؟ خیلی پرته جای بدیه مسخرس که آدما رو به دو دسته ی خوب و بد تقسیم کنیم از نظر من آدما یا جالبن یا خسته کننده😏
maya_estilaf عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 2801 خیلی پرته جای بدیه اهااا يني مركز شهر بهتره ؟ علي❤️ ريدم به خودت و اخلاقت عن اقا😏 من باردار نيستم😁اين تيكر براي رسيدن به هدفه شوميه كه تو سرمه😃ممنون ميشم برام دعا كني به چيزي كه ميخام برسم😅❤️😘
آملی عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 572 ببخشيدا انقد ميپرسم عزيزم شرمنده😅 فقط جاده بوشهر و بگي ممنون ميشم نه عزیزم اگه بدونم حتما بهت میگم تو پست قبلی گفتم مسخرس که آدما رو به دو دسته ی خوب و بد تقسیم کنیم از نظر من آدما یا جالبن یا خسته کننده😏