2777
2789
خب دیگه هرکی خودش وشانسش ولی حداقل ماهی ۳۰۰،۴۰۰پس انداز داری این۳۰۰،۴۰۰تو یساعت خرج میشه ولی ماهانه ...

میگم من خودم وام میگیرم درسته بهره میدم. ولی مثلا من ۴ سال پیش طلا میخریدم گرمی ۱۰۰ تومن با ۳۰ تومن دو تا سرویس حسابی نیسد خرید. ولی الان چی؟ دیگه تورم، نرخ بهره رو پوشش میده

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من خیلی با خونگر موافق نیستم. چون مقلا اگر ۲۴ ماهه باشه، ارزش پول نفر اول و دوم خییییلی نفر اخر فرق ...

آره اینم هست مخصوصا الان با تورم ، البته من شانسم خوب بود زود درمیومدم

مامان بابام چون دفتر دارن نفر اول برای خودشونه ولی خیلی دردسر داره کلا

من قسط هام که سال دیگه تموم شه شاید دیگه ننویسم

before i die i want to be happy and make others happy

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب من این قرعه کشی خونگیام خیلی برکت نداره برام زود خرج میشن 

خب خرجش میکنی خودت! 

همون موقع که پول میاد به حسابت برو سریع یه وسیله که خیلی کاربردی و لازمته یا سکه بخر. نده چیزایی که مایحتاج روزانته یا میتونی ذره ذره بخری . 

میگم من خودم وام میگیرم درسته بهره میدم. ولی مثلا من ۴ سال پیش طلا میخریدم گرمی ۱۰۰ تومن با ۳۰ تومن ...

عزیزم دیگه هرکی باتوجه ب شرایطش اصن مس انداز تودوره الان خیلی مشکله زندگی خیلی خرج داره من اون صندوقای خونگی رو دراومدم بهاش خونمو ساختم تو دلار ۴تومن و هنوز دارم قسط اونموقعک۲۵۰تومن بود رو میدم همچی رفته بالا واقعا دیگه سیر کردن شکمم سخت شده واسه مردم

اره کاملا ارزش داره  گرچه موقعی که قسطت تموم میشه مطبینی حدود ۳۳ درصد سود پرداخت کردی ولی شما ...

اخه میگن قراره برجام بیاد و همه قیمتا بشکنه. میترسم بخرم همه چی ارزون شه🤣🤣

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
آره اینم هست مخصوصا الان با تورم ، البته من شانسم خوب بود زود درمیومدم مامان بابام چون دفتر دارن نف ...

منم مهر تموم میشه گفتم دیگه نمینویسم وام مبگیرم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

عزیزم دیگه هرکی باتوجه ب شرایطش اصن مس انداز تودوره الان خیلی مشکله زندگی خیلی خرج داره من اون صندوق ...

کاملا درسته

ولی من چون صبرم کمه اگه تو همون ۱۰تای اول درنیاد حرصم میگیره بخاطر همون میرم سراغ وام😄