2777
2789
وام ۱۸ درصد بگیرم ۵۰ تومان. سه ساله. بنظرت خوبه؟ بعد همشو بدم طلا. اینم بگم کل حقوقم رو باید بدم ج ...

۱۵۰۰ تقریبا قسطش میشه

حدودا ۷۰ تومک باید پس بدی

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پنج ساله صندوق خونگی دارم روهمین صندوقا خونه ساختم الان دوباره یه۲۵میلیونی شرکت کردم واسه مبلام ک ...

گلم از کجا پیدا کنم. من اطرافیانم ندارن. اصلا سر در نمیارم ازش. میشه بهم اطلاعات بدی

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
وام ۱۸ درصد بگیرم ۵۰ تومان. سه ساله. بنظرت خوبه؟ بعد همشو بدم طلا. اینم بگم کل حقوقم رو باید بدم ج ...

اره کاملا ارزش داره 

گرچه موقعی که قسطت تموم میشه میبینی حدود ۳۳ درصد سود پرداخت کردی ولی شما به ارزش طلاهات یا سکه هات توی ۳ سال آینده فکر کن

من مثلا سال ۹۵ ،  ۱۰تومن وام گرفتم دادم طلا . سال ۹۸ قسطم تموم شد دیدم من ۱۳ تومن بازپرداخت داشتم . ولی طلام شده بود ۳۰ تومن. 

برای گرفتن وام و طلا برای پس انداز باید سودشو در ازای اتمام اقساط و زمانش حساب کنید.

الانم همون طلای ۳۰ تومنیم شده ۶۰ تومن.

درسته که تورم واقعا نابود کرده زندگیارو. ولی تنها راه مس انداز تو ایران و حفظ ارزش پول همینه. وگرنه تا بخوای ۱۰ میلیون جم کنی میشه ۱ سال و اونموقع میبینی با ۱۰ تومن نصفِ اون جنسی که پارسال با ده تومن میتونستی بخری رو بهت میدن.  

من پنج ساله صندوق خونگی دارم روهمین صندوقا خونه ساختم الان دوباره یه۲۵میلیونی شرکت کردم واسه مبلام ک ...

چه خوب من این قرعه کشی خونگیام خیلی برکت نداره برام زود خرج میشن 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم 
خوب بخریم بعد چکارش گنیم

عرضه اولیه رو مثلاً امروز خریدی ۲۰۰ هزار تومان یکماه بعد می‌فروشی ۵۰۰ هزار تومان به همین سادگی

سریعترین راه برای استجابت دعا آن است که خالصانه، خوشبختی دیگران را از خدا بخواهید.
۱۵۰۰ تقریبا قسطش میشه حدودا ۷۰ تومک باید پس بدی

۵۹ باید پس بدم.‌۱۸٪×۵۰ مگه نمیشه نه؟

چطور میگی ۷۰

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
گلم از کجا پیدا کنم. من اطرافیانم ندارن. اصلا سر در نمیارم ازش. میشه بهم اطلاعات بدی

یه نفر صندوق ۲۵میلیونی یاحالا۳۰تومنی هرچقد ک باشه میزاره با تعداد عضو ۳۵نفر۴۰نفر ماهی۳۰۰،۴۰۰شما میفرستی بحسابش قرعه کشی میکنه هروقت اسمت دراومد بهت میده اون۳۰میلیونو

من با صندوق خونگی کلا پس انداز کردم از اولی که کار کردم خداروشکر مدیریتم خوب بوده هم سفر کردم کلی ...

من خیلی با خونگر موافق نیستم. چون مقلا اگر ۲۴ ماهه باشه، ارزش پول نفر اول و دوم خییییلی نفر اخر فرق مبکنه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

از کجا صندوق خونگی پیدا کردی. واقعا برام سواله. چطور اعتماد کنم. خیلی برام مهمه. بگو لطفا

من مامان بابای خودم سالهاس که بین فامیل و آشنا معتمد هستن و خودشون میزارن

before i die i want to be happy and make others happy
۵۹ باید پس بدم.‌۱۸٪×۵۰ مگه نمیشه نه؟ چطور میگی ۷۰

۱۸ درصد یالانه س

وقتی ۵ ساله مبخوای برداری ۵ تا سنوات بهش میخوره

۱۸ درصد درصورتیکه طی یک سال تسویه کنی

من خیلی با خونگر موافق نیستم. چون مقلا اگر ۲۴ ماهه باشه، ارزش پول نفر اول و دوم خییییلی نفر اخر فرق ...

خب دیگه هرکی خودش وشانسش ولی حداقل ماهی ۳۰۰،۴۰۰پس انداز داری این۳۰۰،۴۰۰تو یساعت خرج میشه ولی ماهانه پس انداز میکنی یبار میبینی یه پولی میاد دستت