2777
2789
عنوان

چسبندگی جفت

277 بازدید | 13 پست

سلام 

برای تشخیص چسبندگی جفت بهترین زمان برای انجام ام آر آی چه زمانی هست؟

در سونو آنومالی هفته 18 احتمال وجود چسبندگی جفت دادن به میزان کم و برای هفته 22 آم آر آی نوشتن.

اگر چسبندگی جفت در ام آر آی هفته 22 ناچیز باشه یا نباشه امکان داره بعدا پیشرفت کنه و زیاد شه؟

چسبندگی جفت از اون چیزی که دیده می شه بیشتر هم میشه؟

باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی

ام ارای نمی کنن سونو رنگی و سه بعدی می کنن زمانش یکم طولانیه ولی خطرناک نیست من دکترم گفت هفته ی سی برو من هفته ی سی وپنج رفتم از همه ی سونوها گرونتر شد ولیخداروشکر مشکلی نبود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ام ارای نمی کنن سونو رنگی و سه بعدی می کنن زمانش یکم طولانیه ولی خطرناک نیست من دکترم گفت هفته ی سی ...

برای من که ام آر آی نوشته

عزیزم شما پروتز گونه انجام دادین منم میخوام انجام بدم از عفونت یا از جابجایی پروتز میترسم تزریق چربی هم میگن بعد یه منگدت افتاده میشه نمیدونم چیکار کنم لطفا جوابمو بده خواهش میکنم 

برا شفای*حالم*یه صلوات میفرستی تا منم به امید خدا بخندم ؟
عزیزم شما پروتز گونه انجام دادین منم میخوام انجام بدم از عفونت یا از جابجایی پروتز میترسم تزریق چربی ...

سلام

نه عزیزم من دیگه پرتز نکردم

دو مرحله تزریق چربی به گونه کردم و واقعا راضی بودم

برای پرتز تحقیق کردم دیگه منصرف شدم اما اتزریق چربی عالی بودو بهتون پیشنهاد میدم

سلام نه عزیزم من دیگه پرتز نکردم دو مرحله تزریق چربی به گونه کردم و واقعا راضی بودم برای پرتز تحق ...

عزیزم شما پیش کی تزریق چربی کردین ؟ 

میشه محبت کنید بگید چقد هزینه کردین ؟ فقط گونه زدین ؟

مرحله اول دو میلیون و پانصد تومان و به کل صورت تزریق کرد: گونه. اطراف دهان. زاویه سازی و چانه

مرحله دوم : 5 ماه بعد فقط به گونه تزریق کرد: 700 هزار تومان

مرحله اول دو میلیون و پانصد تومان و به کل صورت تزریق کرد: گونه. اطراف دهان. زاویه سازی و چانه مرح ...

سال چند این قیمت بوده از شکم گرفتین ؟