2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر تمایل به تحصیل در دانشگاه معتبر روسیه رو دارین من میتونم کمکتون کنم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

اخه تاریخ گرفتن کارتو گفتن،سامانه خود ارزیابی هم فعال کردن،برام اس ام اس اومد

وقتی تو ۲۴ ساعت دوبارنظرشونو عوض میکنن بعید نیست

از کرونا آموختیم جواب امربه معروف ونهی ازمنکر به توچه نیست آلودگی یک نفر به همه ربط دارد{حیا}راکه نفهمیچادرسیاههم تورا محجبه نخواهد کرد.چادر زهرا(س)حکایت می کند از بی حجابی ها شکایت می کندروز محشر بر زنان {باحجاب}♡حضرت زهرا(س)شفاعت می کند.
بنظرت امکانش هست دوباره نظرشون برگرده؟

خدا داند. ولله هر روز یه چیزی میگن. داداش منم که امسال کنکور داره مونده پا در هوا... روحانی که از ترس کرونا مجلس نرفت امروز ولی میخواد یه میلیون دانش آموز که هرکدوم نور چشم یه خانواده س بفرسته سر جلسه کنکور. خدا لعنتش کنه. انگار خونش رنگین تر از بقیه س. 

خل شدم مدام اخبار چک میکنم    

اسی دیگه اصلا اخبار چک نکن.

وقت تو بذار مرور چیزایی بلدی 

امروز سازمان سنجش از صب دارع پیام میده 

28 ام کارت ورود ب جلسه است .

توکلت ب خدا باشه 

همه دیروز روز بدی داشتیم من ک عجیب عصبی شدم با مادرم اینا با اعصاب خورد حرفیدم 

با عشقمم الان قهلم 😕

من میخواستم کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤
خدا داند. ولله هر روز یه چیزی میگن. داداش منم که امسال کنکور داره مونده پا در هوا... روحانی که از تر ...

حالم بده ای کاش اصلا نمیگفتن که باز نظرشون عوض کنن