یه هفته اس برا همین یه هفته برنامه مرور جمبندی بریز
شب ساعت حدود 11هم یه مشاور توی نی نی سایت بیاد تاپیک بزنه برا چک کردن برنامه و ساعت تست زنی .تست هم میذاره
الان فقط روحیه لازمه
من میخواستم کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفتهای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمرهیِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
یه هفته اس برا همین یه هفته برنامه مرور جمبندی بریز شب ساعت حدود 11هم یه مشاور توی نی نی سایت ...
دیروز کلی نشستم برنامه ریختم،کلی هم درس خوندم ،ولی امروز هیچی تو مخم نمیره،یه سره تو اخبارم،اطلاعیه سایت سنجشو قبل از اینکه هیچ کانال خبری بزاره تو سایت دیدم انقد که دارم چک میکنم از صبح
انگار همش منتظرم بگم کسی چیزی توییت کنه،مخالفتی نور امیدی
اصلا حق نداشتن هر لحظه یه توییت بزنن
میدونی اسی ما رو ب بازی گرفتن چون باهم اختلاف دارن ..قدرت نمایی بود .
امروزم سر تایید نکردن وزیر پیشنهادی 2باره قدرت نمایی .
پس وقت تلف نکنیم بریم پس درس
من میخواستم کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفتهای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمرهیِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤