2777
2789
اسی دیگه اصلا اخبار چک نکن. وقت تو بذار مرور چیزایی بلدی  امروز سازمان سنجش از صب دارع پیام م ...

حالم خیلی بده،اصلا نمیتونم تمرکز کنم،در صورتی که قبلش عادی بودم میگفتم کنکور بدیم تموم شه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالم بده ای کاش اصلا نمیگفتن که باز نظرشون عوض کنن

خانم....؛ پرونده ...

كارت شركت درآزمون سراسري۹۹ از۹۹/۵/۲۸ درسايت سازمان قابل دريافت است. ضمنا پيرواطلاعيه ۹۹/۵/۲۲فرم خوداظهاري داوطلبان مبتلابه كروناتا ۹۹/۵/۲۴ فعال است.

سازمان سنجش آموزش كشور

من میخواستم کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤
حالم بده ای کاش اصلا نمیگفتن که باز نظرشون عوض کنن

حق داری ولله. یه بوم و دو هوا بودن خیلی بده. اگه نگفته بودن همه چی راحت تر پیش می‌رفت. مثلا میخوان بگن ما خیلی تو فکریم. 

حالم خیلی بده،اصلا نمیتونم تمرکز کنم،در صورتی که قبلش عادی بودم میگفتم کنکور بدیم تموم شه

حق داری خیلیا هنو تو شک هستن ولی باید خودتو مدیریت کنی .

یه هفته اخر خیلی مهمه .

توکلت بخدا باشع .دیگه بهش فک نکن .

من خودم اینقد افسرده شدم دیشب .امروز عصبی ک رعشه داشتم ب قول یکی از بچه های سایت .

ولی چ میشه کرد واگذارشون میکنیم بخدا 

من میخواستم کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤