2777
2789

دوستان من فرداشب سالگرد ازدواج گرفتم و یه میز تو کافه رزرو کردم حالا موندم چی بگم که همسرم بیاد اونجا...اول بگم که ایشون عصبیه و زود جوش...هیم سوال میپرسه که چرا..چرا..جوابشم ندی و بپیچونیش عصبی میشه...یک ماهه دارم فکر میکنم چی بگم و چیکار کنم که هم بیاد کافه هم سوپرایز بشه...خیلی بدقلقه

خواهشا کمکم کنید کم آوردم دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه ریسکی کردی اومدیم و خوشش نیومد از سوپرایز یا اینکه  بگه چرا اومدی کافه میز رزرو کردی 

بنظر من همون تو خونه سوپرایز میکردی خیلی بهتر بود 

خدایا شکرت خیلی دوست دارم از اینکه بهترین رفیقمی💜

والا شوهر من خیلی بی برنامه اس از این کافه بازیا هم خوشش نمیاد من همه جشن هام تو خونه دو،نفره اس 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

والا شوهر من خیلی بی برنامه اس از این کافه بازیا هم خوشش نمیاد من همه جشن هام تو خونه دو،نفره اس&nbs ...

ما کلا دو تا آدمه بی نهایت متفاوتیم....خوب منم دلم از این چیزا میخواد...چیکار کنم

ما کلا دو تا آدمه بی نهایت متفاوتیم....خوب منم دلم از این چیزا میخواد...چیکار کنم

من خودم باشم همچین ریسکی نمیکنم اونم تو این اوضاع کرونایی خونه رو دکور میکنم لباس قشنگ میپوشم با کیک و هدیه تو خونه با شوهرم دوتایی برا ولن هم همینکارا میکنه شوهرم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من خودم باشم همچین ریسکی نمیکنم اونم تو این اوضاع کرونایی خونه رو دکور میکنم لباس قشنگ میپوشم با کیک ...

چی بگم...حالا یه بار دلم خواسته برم بیرون توکل به خدا انشالله که مشکلی پیش نیاد