farzaneh1921 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 4843 عنوان هفته هفتم هستم.خیلی حالم بده😭 1690 بازدید | 91 پست سلام بچه ها خوبید?حال من خیلی بدهراهکاری هست?حالت تهوعدل درد بی حالیدارم میمیرم روزی هزاربار😭😭😭😭 پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر... 1399/05/22 | 13:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
royaybaghegi عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 4890 تحمل السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین
زهرادماوند عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 3613 واسه تهوع دمیترون بخور بقیه اش هن باید بگذره کاریش نمیشه کرد ولی خیلی سخته منم اینجوری بودم
elinajaan عضویت: 1398/08/02 تعداد پست: 12140 دل دردت زیاده برو دکتر.دمیترون ونازوفار واسه تهوع عالیه پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
farzaneh1921 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 4843 دمیترون می خوری؟ یبوست دارم. دکترم گفت بخوری بدتر میشیدوروز خوردم حالم که بهتر نشد بدترم شد پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...
farzaneh1921 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 4843 واسه تهوع دمیترون بخور بقیه اش هن باید بگذره کاریش نمیشه کرد ولی خیلی سخته منم اینجوری بودم 😭😭 پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...
آهو_26003 عضویت: 1391/03/07 تعداد پست: 51852 صبر و تحملوعده های غذایتو تعدادشو بیشتر کن حجمشو کمتراولیه؟
farzaneh1921 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 4843 هفته ۲۵هستم حالم از تو بدتره😐😐 حتی غذا نمیتونم بخورم منم غذا نمیخورم اصلابرنج میبینم حالم بد میشه پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...
farzaneh1921 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 4843 صبر و تحمل وعده های غذایتو تعدادشو بیشتر کن حجمشو کمتر اولیه؟ آره اولیهاحساس میکنم دارم میمیرم یواش یواش پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...
elinajaan عضویت: 1398/08/02 تعداد پست: 12140 لیموترش تازه بوکن واسه تهوع خوبه.اگه ابش داری بهتره.من مرتب بومیکردم.نان خشکه هم خوبه.به بگیر بخور واسه تهوع.خوب بجو بعد بده بیرون اگه نمیتونی قورت بدی.این کارایی که من میکردم.کپسول نازوفار واسه من خوب بود پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
farzaneh1921 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 4843 لیموترش تازه بوکن واسه تهوع خوبه.اگه ابش داری بهتره.من مرتب بومیکردم.نان خشکه هم خوبه.به بگیر بخور و ... مرسی عزیزم امتحان میکنم پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...
*zahra*1 عضویت: 1391/09/13 تعداد پست: 3438 یبوست دارم. دکترم گفت بخوری بدتر میشی دوروز خوردم حالم که بهتر نشد بدترم شد قرص زنجفیل رو از دگترت بپرس اگه ایراد نداره بخوریبوستم به خاطر بارداریه تحمل کن یکی دو هفته دیگه بهتر می شی