2777
2789
عنوان

دلم میخواد باردار بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا اولین کسی که بره رو اعصابم مامانمه😐

اوف خدا چرا تبعیض اخه دخترقندو عسله که😔

باهاشون صحبت کن مگه ت خودت مهم نیستی فقط دیگران مهمن باشوهرت ب تفافق برس هرکی هرچی گفت بگو خودمون دوست داشتیم

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
خواهر بزرگم که باردار شده بود هی بهش میگفت بچت دختره چرا برنامه ریزی نکردی چزا بفکر نبودی هی میزد ...

بگه

بهش بگو من و خواهرمم دختر بودیم باید خودتو میکشتی وقتی دیدی دو تا دختر داری چرا زنده ای

اوف خدا چرا تبعیض اخه دخترقندو عسله که😔 باهاشون صحبت کن مگه ت خودت مهم نیستی فقط دیگران مهمن باشوه ...

وقتی شوهرم میگه پسر دوس داره،بنده خدا بخاطر اینکه من ناراحت نشم اوایل میگفت دختر ولی با زور از زیر زبونش کشیدم که پسر دلش میخواد

بیشتر بخاطر دل شوهرم وگرنه من جفتشم دوس دارم 

وقتی شوهرم میگه پسر دوس داره،بنده خدا بخاطر اینکه من ناراحت نشم اوایل میگفت دختر ولی با زور از زیر ز ...

این کارتم اشتباه بوده

از زیر زبونش کشیدم یعنی چی

مگه تو جنسیت و تعیین میکنی که لز زیر زبونش کشیدی

مگه شام شب بوده که بپرسی قرمه میخوای یا قیمه

تول خودتو تغییر بده

تو که تغییر کنی رفتار بقیه هم با تو تغییر می کنه

وقتی شوهرم میگه پسر دوس داره،بنده خدا بخاطر اینکه من ناراحت نشم اوایل میگفت دختر ولی با زور از زیر ز ...

فقط دلم میخواد بااینهمه ناشکری و تبعیض دورواطرافیات خدا حسرت بچه رو ب دلت نزاره انشاالله 

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
این کارتم اشتباه بوده از زیر زبونش کشیدم یعنی چی مگه تو جنسیت و تعیین میکنی که لز زیر زبونش کشیدی ...

دقیقا من فک میکنم مشکل از خودشه 

این کارتم اشتباه بوده از زیر زبونش کشیدم یعنی چی مگه تو جنسیت و تعیین میکنی که لز زیر زبونش کشیدی ...

ما سه تا خواهریم 

سر خواهر کوچیکم که مادرم باردار بود خیلی مصیبتا کشیدیم بخاطر رفتارای مادرم

اون موقع من بچه بودم خوب یادمه

نمیدونم احساس میکنم انگار از اون‌موقع ی ترسی دارم

نمیدونم متوجه منظورم میشین یا نه

ما سه تا خواهریم  سر خواهر کوچیکم که مادرم باردار بود خیلی مصیبتا کشیدیم بخاطر رفتارای مادرم ...

بله متوجه منظورت میشم

برای همینه میگم باید خودتو تغییر بدی

باید این ترس و تو خودت بکشی

چون بچه دختر پسر نداره سالم و صالح بودنش مهمه

خانومایی که دنبال بچه پسرن اول به خودشون توهین میکنن