2777
2789

سلام دوستان عزیز بااجازه اسی میشه به دخترم رای بدین تو مسابقه نقاشی شرکت کرده ممنونم میشم رای بدین هرکی رای بده لایک کنه تا براش صلوات بفرستم لطفا http://ghadirfestival.com/painting/?contest=photo-detail&photo_id=2357

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه تازه ترن 😄😄

نه بابا ....

شماهم يه کاسه آب بگير دستت هى بپاش روش تازه ميشه  

استغفراالله دم صبحى دهن آدمو باز ميکنن 

اون تسبيح منو کجا گذاشتين

دلتنگ پدر و مادرم هستم   لعنت به اين کرونااااااا  
سلام دوستان عزیز بااجازه اسی میشه به دخترم رای بدین تو مسابقه نقاشی شرکت کرده ممنونم میشم رای بدین ه ...

خدا حفظش کنه چه دختر خوشکلی داری عزیزم یه اسفند دود کم چشم نخوره❤️❤️❤️❤️

اره اونا خودشون پر ایرادن ولی زن با سیاست با تنوع تو رابطه باید سیرشون کرد 

هر وقت اونا کامل شدن ماهام کامل‌میشیم

لجم میگیره وقتی میگین زن باید مردو سیر کنه

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
اخه تازه ترن 😄😄

خوب بلدن چاخان کنن

تو همین سایت یه خانوم اومده بود در مورد هووش که زن اول بود حرف می‌زد هنوز چند ماه بود سر اون بدبخت هوار شده بود میگفت انقدر زن شلخته آیه اصلا به آقامون و سه تا بچه هاش نمیرسه بعدم میگفت من میخوام باهاش خوب باشم ولی آخرشم منو ببینه ترش میکنه و انقدر ازش ایراد گرفت بعدم با شوهرش همه اش از زن اولی ایراد میگرفتن

یعنی آقامون آقامون از دهنش نمیوفتاد چقدر تو اون تاپیک من باهاش دعوا کردم هر چی گفت ده تا گذاشتم روش جوابشو دادم بعدم میگفت اون درس نخونده من فوق لیسانسم خاک تو سرش 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

هر وقت اونا کامل شدن ماهام کامل‌میشیم لجم میگیره وقتی میگین زن باید مردو سیر کنه

گلم تو ایران همیشه حق رو ب زن میدن  چیکار میشه کرد  اونا  ک کامل نمیشن پر ایرادن یا  ببخشید زود انزالن یا کجه یا نعوظ نداره دنبال یکی دیگه هم میرن

هر وقت اونا کامل شدن ماهام کامل‌میشیم لجم میگیره وقتی میگین زن باید مردو سیر کنه

گشنشون ک بزاری تورم لقمه میکنن میخورن بعد ک سیر شدن از شکم پایی رفت ریسد به مخرج دیگ🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣آره عزیزم بقیشم خودتون گفتین والا

زندگی برعکسه تو دستشویی فکر می‌کنیم تو زندگی میرینیم😂😂😂😂این حرفم لایک نداره انصافا

خوب بلدن چاخان کنن تو همین سایت یه خانوم اومده بود در مورد هووش که زن اول بود حرف می‌زد هنوز چند ما ...

اینا میدونن مردا تشنه سکسن از این طریق وارد میشن بگو تو ک درس خوندی چرا خراب شدی تو زندگیه اون بد بخت

اینا میدونن مردا تشنه سکسن از این طریق وارد میشن بگو تو ک درس خوندی چرا خراب شدی تو زندگیه اون بد بخ ...

هر چی گفتیم بهش تو مغز پوکش نرفت 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

یه کیس اعصاب و روان داشتیم 

شوهرش خیانت کرده بود 

اینم  تیکه تیکش کرده بود و پنج تا کیسش کرده بود و هر کیسه رو دم خونه ی یه خواهرشوهرش گذاشته بود😐😂😂

میشه گرفتن مجوز و  رفع مشکلات مالیم صلوات بفرستید دوستای عزیزم😘