2777
2789
اخه مگه از زن دوم چی میخوان ک اولی نداره 

میگن زنهای دومی خیلی عزیزتر هم میشن😶😶😶😑

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا متاسفانه کشور بدی داریم که مرد سالاره  تا وقتی خونه بابامونیم اجازه دست پدره شوهرم که می ...

دقیقا همینطوره

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

من شوهرم بفهمم خیانت کرده اول که کلی مدرک جمع میکنم بعدم میرم با یکی فوق العاده سرترش میگم بسوززززز ...

بشرطی که بتونی طلاق بگیری بعد بری دنبال بهتر از اون 

پُرُسه ی طلاق کلی طول میکشه 

همینجوریم که نمیشه رف با یکی دیگه اون وقت قانون مبارک میاد وسط ممکنه با سنگ ازت پذیرایی کنن 

تازه شاهداشم باید چهار تا مرد بالغ باشن

هرچی گرم تر باشن بیشتر دنبال تنوعن 😄

منم خیلی گرمم ولی تعهد سرم میشه ربطی نداره غلط کرد ازدواج کرد 

والله ما زنا اراده کنیم هزار تا بهتر برامون ریخته

ولی چی

از بچگی حیا و عفت و تو گوش دختر میخونن به پسرم میگن تنوع طلبه اشکال نداره

انقد بدم میاد زنا شوهرشون خیانت میکنه دنبال ایراد تو خودشون میگردن

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
آفرین منم مجردم ولی خدایی نکرده این اتفاق بیوفته جوری نادیدش میگیرم انگار ک نیست به خودمم میرسم هروز ...

برگرده هم  بی فایده است چون باهمه زنی میشه زندگی کردا جز زنی که قلبش نسبت به بهش سرده 

من شوهرم بفهمم خیانت کرده اول که کلی مدرک جمع میکنم بعدم میرم با یکی فوق العاده سرترش میگم بسوززززز ...

نه عزیزم اینا فقط حرفه موقع عمل که برسه هیچ وقت حاضر نمیشی خودتو آلوده کنی

ان شاء الله بلا از زندگی هممون دور باشه الهی آمین

بشرطی که بتونی طلاق بگیری بعد بری دنبال بهتر از اون  پُرُسه ی طلاغ کلی طول میکشه  همینجو ...

منم زرنگ تر از این حرفام مدرک از خودم نمیزارم همینکه ببینه صد تا بهتر ریخته فقط کافیه اراده کنیم کافیه

حالا ادم واقعا خر که نیست همه مردا سر همن یکی رو ول کنی بری تو‌دام بعدی؟؟😂😂😂😂اون فقط واسه چزوندنشونه

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍