2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب کجا مینویسه ساعتشو کمکم میکنی ی ذره😀

ببین عزیزم یسری اطلاعات داره رو سهام رو که مثلا سرچ میکنی نمدپادش رو روش کلیلک کنی حجم مبنا نام سهام بازه زمانی قیمت قیمت اخدین معامله تاریخ بازگشایی اینا همه  رو داره.

عضویت قبلی ۹۶/۰۹/۱۵

یدونه تاپیکم در مورد اموزش بورسه

امروز زدم بخونش کمکت میکنه

هیچی بلد نیستی هر چی بخری ضرر میکنی

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

ارزه اولیه رو دارم میخام سهام بخرم

عزیزم شما هنوز نمیدونی اون عرضه اولیه است نه ارز اولیه 

نمیدونی ساعت معاملات رو ناظر پیغام میفرسته 

میشه بگی میخای بری بورس چیکار؟؟؟میدونی این هفته مون به گند کشیده شد به خاطر تازه وارد هایی ک ازبورس وبازارش اطلاعی ندارن و فقط میرن دنبال صف خرید  وفروش

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
خب میخام یاد بگیرم بخدا بالخره از ی جایی باید شروع کنی دیگه

خب نمیشه اولش یاد بگیری بعد خرید کنی؟؟؟!کلی کلیپ اموزشی و کانال وجودداره 

برو مطالعه کن تحقیق کن بخاطرخودت میگم ضرر میکنی اینطوری گلم

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
کلاس بورس رفتم🙄

چه ربطی به کلاس داره؟

ساعت معاملات رو ناظر اعلام میکنه

مثلا شستا یه روز ساعت ۲ هست یه روز ساعت ۱ یه روز ۱۲

هر روز ساعتها متفاوته و فقط باید پیام ناظر رو بخونی

وجدانا چه ربطی به کلاس بورس داره؟  

خب نمیشه اولش یاد بگیری بعد خرید کنی؟؟؟!کلی کلیپ اموزشی و کانال وجودداره  برو مطالعه کن تحقیق ...

کلی فیلم دیدم ی چیزایی و یاد گرفتم ولی خب اولین باره میخام خرید کنم طبیعیه ک میپرسم ی بار بخرم راه میفتم