2777
2789
عزیزم شما هنوز نمیدونی اون عرضه اولیه است نه ارز اولیه  نمیدونی ساعت معاملات رو ناظر پیغام میف ...

لطفا گردن تازه واردها نندازید

تاپیک های آموزشی بورس😊 فقط در تاپیک های اقتصادی🧐 آقا هستم🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی به کلاس داره؟ ساعت معاملات رو ناظر اعلام میکنه مثلا شستا یه روز ساعت ۲ هست یه روز ساعت ...

من کلا بورس رو از صفر تا صدددد و اشنایی با سایتشو و دسترسی به اطلاعات و همه چی رو از کلاسا فهمیدم و اموزش دیدم بخش های مختلف سایتاشو و سهم ها رو و ... ربط نداره؟؟؟؟

همه مثل شما زرنگ نیستن اموزش ندیده بلد باشن!😐🙄 گفت از کجا فهمیدی ساعتاشو گفتم از تو کلاسا فهمیدم اینم ربطش!

عضویت قبلی ۹۶/۰۹/۱۵
من کلا بورس رو از صفر تا صدددد و اشنایی با سایتشو و دسترسی به اطلاعات و همه چی رو از کلاسا فهمیدم و ...

برو بابا

میگم یه نماد در روزهای متفاوت ممکنه در ساعتهای متفاوت معامله بشه

ساعتهای متفااااااوت

میفهمی؟

وقتی ساعتها متفاوته چطور ممکنه توی کلاس همچین چیزی رو یاد بدن؟

اصلا نقش ناظر بازار این وسط چیه؟

چی میگی اصلا تو؟

برو بابا میگم یه نماد در روزهای متفاوت ممکنه در ساعتهای متفاوت معامله بشه ساعتهای متفااااااوت میف ...

بیا منو قورت بده!!!

داره میگه از کجاااا فهمیدی ساعتشو گفتم استاد گفت تازه یه مرحله پیش گشایش داره گشایش و انجام معاملات!!! حالا ممکنه زماناش عقب جلو بشه معمولا ۸.۳۰ تا ۹ پیش گشایش 

قبلا ۹ باز میشد تا ۱۲ و خورده ای!

اصلا مگه با شما حرف زدم هی ریپلای میکنی!😳

عضویت قبلی ۹۶/۰۹/۱۵
افای حیدری من فردا برا اولین بار میخام سهم بخرم 1 تومن شارژ کردم یکی از دوستانم بهم سهم غویتا رو پیش ...

ببینید پیشنهاد من اینه خرید با پیشنهاد این و نکنید خواهشا

دومین مورد ساعت معاملات فعلا هرروز صبح از ۸.۵ شروع میشه برای سفارش گزاری و از ساعت ۹ خرید و فروش آغاز میشه،تا ساعت ۱۲.۵

بعضی از سهما ساعت معاملشون فرق میکنه که متاسفانه عکس نمیدونم چرا نمیشه اپلود کرد ولی تو قسمت پیام ناظر ساعت معامله رو میزنه

http://www.tsetmc.com/loader.aspx?ParTree=151311&i=65883838195688438

اکثرا هم نمادهای زیر ساعت معاملشون فرق میکنه

شستا

امین

سیتا

دارایکم

خودرو

خساپا 

و بقیه همون روال عادی معامله میشن

تاپیک های آموزشی بورس😊 فقط در تاپیک های اقتصادی🧐 آقا هستم🙏
لطفا گردن تازه واردها نندازید

بنظرتون اگر مردم هیجانی نمیشدن و نمیرفتن صف فروش این اتفاقات میفتاد؟؟ی رو ز اعلام کردن دارا عرضه نمیشه (توجه کنید فقط دارا عرضه نمیشه ولی سهام پالابشی ها با قیمت بالاتر ب صورت بلوکی عرضه میشه)کسایی ک حتی نمیفهمیدن بلوکی چیه رفتن صف فروش چی شد؟فرداش اعلام کردن که دارا عرضه میشه ب توافق رسیدیم!!

من نمیفهمم با سهمای دیگ چیکارکردن همه صف فروش قفل بود پالایشی ها عرضه نمیشن با بقیه چیکارداشتن؟!ایا غیر ازاینه ک یه سری بیسواد ریختن توی بورس؟؟؟؟؟

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔