2777
2789
معلومه تازه بورس یاد گرفتی

بله تازه یاد گرفتم تازه کامل بلدم نیستم یه چیزایی میدونم.

خوش به حال شما کهنه کار!!!😏😏😏😒 برو جواب استارتر رو بده ولی یاد بگیر تو حرف بقیه فضولی نکنی!

عضویت قبلی ۹۶/۰۹/۱۵
ببینید پیشنهاد من اینه خرید با پیشنهاد این و نکنید خواهشا دومین مورد ساعت معاملات فعلا هرروز صبح از ...

خب این دوستم تو خود ویتانا کار میکنه میگفت چند وقت دیگه افزایش حجم داره میگفت خیلی خوبه حالا من فقط قصدم یاد گیریه چ بسا بهتر ک سود کنم ولی میخام خریدن سهمو تجربه کنم اینکه برای قیمت چ قیمتیو باید بزنم ؟؟مثلا استانه فردا رو بزنم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم چرا همه سعی دارن دیگران رو تازه کار جلوه بدن،چی میشه یکم کمک هم کنیم من تازه کار هم یاد بگیرم؟

تاپیک های آموزشی بورس😊 فقط در تاپیک های اقتصادی🧐 آقا هستم🙏
خب این دوستم تو خود ویتانا کار میکنه میگفت چند وقت دیگه افزایش حجم داره میگفت خیلی خوبه حالا من فقط ...

تو لحظه ی ثبت درخواست برای اینکه همون لحظه خریدتون انجام بشه باید بالاترین عدد که تو سمت عرضه هست رو بزنید بعنوان قیمت

بنظرتون اگر مردم هیجانی نمیشدن و نمیرفتن صف فروش این اتفاقات میفتاد؟؟ی رو ز اعلام کردن دارا عرضه نمی ...

تا بوده همین بوده،اینکه بخوابیم ۵۰ م بورس بلد تو بورس فعالیت کنند غیر ممکنه،و باید تو خرید ها این مورد هم لحاظ بشه

برادرانه ازتون میخوام همچین طرز تفکری رو دور کنید

بورس به پشتوانه دولت تا اینجا رشد کرده،و وقتی همچین خبری میاد صلب اعتماد میشه و مشخصه که فشار فروش ایجاد میکنه

تو لحظه ی ثبت درخواست برای اینکه همون لحظه خریدتون انجام بشه باید بالاترین عدد که تو سمت عرضه هست رو ...

وقتی روند سهم رو نمیدونه و مشخص نیست پیشنهاد اینکه بالاترین قیمت رو خریداری کنه پیشنهاد اشتباهی هست

پسر هستم
وقتی روند سهم رو نمیدونه و مشخص نیست پیشنهاد اینکه بالاترین قیمت رو خریداری کنه پیشنهاد اشتباهی هست

صحبتی ندارم

تا بوده همین بوده،اینکه بخوابیم ۵۰ م بورس بلد تو بورس فعالیت کنند غیر ممکنه،و باید تو خرید ها این مو ...

تابوده مردم ما همین بودن هرجا ی چی گرون شده صف خرید زدن چه بازار طلا چه دلار وچه همین بورس ..دقیقا برعکس عمل میکنیم 

ازراهنماییتون ممنون بالاخره هرکس یه عقایدی داره اینم عقاید منه من هم ب عقاید شما احترام میذارم وسکوت میکنم تاریکی ب کام 

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
تابوده مردم ما همین بودن هرجا ی چی گرون شده صف خرید زدن چه بازار طلا چه دلار وچه همین بورس ..دقیقا ب ...

شب تون خوش

قبلا هم صف فروش هیجانی داشتیم،قبل ازین که کسی اینجوری بورس رو بشناسه و گرون بشه به نوعی 

شب تون خوش قبلا هم صف فروش هیجانی داشتیم،قبل ازین که کسی اینجوری بورس رو بشناسه و گرون بشه به نوعی& ...

خب ببینید همین ماهایی ک تازه واردیم اگه نباشیم شما بورس بازا چ جوری سود کنید اینم لحاظ کنید😂😂😂

خب ببینید همین ماهایی ک تازه واردیم اگه نباشیم شما بورس بازا چ جوری سود کنید اینم لحاظ کنید😂😂😂

همینو بگو😂

اگه یعده تازه وارد نباشن که خودرو ۷ برابر قیمت رو نمیخرن 

ولی خارج از شوخی ،رشد بورس مدیون ورود تازه واردها بوده

تابوده مردم ما همین بودن هرجا ی چی گرون شده صف خرید زدن چه بازار طلا چه دلار وچه همین بورس ..دقیقا ب ...

خب عزیزم هر کی از شکم مادرش پروفسور در نیموده خب از ی جایی ادم شروع میکنه اینکه من ارزه اولیه رو عرضه  ننوشتم نشون دهنده ی بی سوادیم نیس اتفاقا خیلیم خوبه  ک هر بار برای بهتر یادگیری  از دیگران بپرسم و اطلاعتم و بالا ببرم