2777
2789
عنوان

درمورد انتخاب رشته سوال دارم

77 بازدید | 7 پست

خانما من میخوام برم رشته فیزیک با سوابق

خواهش میکنم الان نصیحت نکنین ک پول توش نیست و فلان 

پول برام مهم نیست و علاقمه

میخواستم بپرسم معدل کتبی دیپلم ملاکه یا نمرات ترمیمی ؟ 

و اینکه در هر صورت قبول شدن توی همچین رشته ای ک سوابقه و طرفدار هم ندارع راحته ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اونایی که از طریق کنکور قبول شدن ثبت نام میکنن بعد اگه جا مونده باشه از طریق سوابق همه رو فرقی ن ...

درکل میخوام بدونم معدل تاثیر داره یا همینجوری میگن ؟ 

و اینکه پارسال دانشگاه شهر ما ظرفیت ۳۰ نفر داشت ولی شنیدم ۲۰ نفر ورودی داشته ، اون ۱۰ نفر باقیمانده حد نصاب نرسوندن یا کلا فقط ۲۰ نفر این رشته و این دانشگاهو انتخاب کرده؟

درکل میخوام بدونم معدل تاثیر داره یا همینجوری میگن ؟ و اینکه پارسال دانشگاه شهر ما ظرفیت ۳۰ نفر داشت ...

نه زمانی که نوبت دانشجوی سوابق تحصیلی برسه معدل تاثیری نداره

بعضی موقعا حد نصاب میزنه ولی ثبت نامش فرق داره من ورودی 1400 بودم دانشگاه نیمه دولتی از طریق کنکور موقع ثبت نام ظرفیت 30تا بود که جا پر شده بود واسه کنکوریا به ما گفتن یه ترم یه رشته دیگه عمومی بخونید تا ترم بعد تغییر رشته بزنید یعنی ما ورودی بهمن شدیم و کسایی که با سوابق تحصیلی بودن بازم افتادن بعد ما ولی به رشته و دانشگاهشم بستگی داره فکر نمیکنم رشته فیزیک ظرفیتش زود پر بشه