2777
2789
عنوان

شوهرمو زدم.هنوز دلم‌ خنک نشده

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 51 پست
قبول کن ک خودتم بی اعصابی

قبول دارم‌پریودی بهمم میریزه.این دفه بیشتر 

تیکر رسیدن به وزن ایده آلم .وزن اولیه ۸۰😑_ وزن فعلی ۵۶ _ هدف اول ۶۵ ✌ _ هدف دوم ۵۶✌ با قد ۱۶۸✌✌خدایا ممنونم ک کمکم کردی و ب وزن ایده آلم رسیدم.الهی شکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم چن روز پیش رفتیم طبیعت گردی خودم داشتم به راحتی از رودخونه رو سنگا رد میشدم یهو سوپرمن دستمو گرفت که از این ور بیا من نگهت داشتم دا مت بیا که زارپی با زانو افتادم رو سنگ و گل کنار رودخونه چشمتون روز بدنبینه انقد دردم اومده بود بلند شدم کلی با مشت زدمش هرماری کردم بندازمش تو رودخونه زورم نرسید میخندید بیشتر حرصم میگرفت هنوزم حرصیم زانوم کبود شد خووو

اسی میدونم اعصابت ناراحته ولی ماکه از بیرون میبینیم خیلی خنده داره😂😂😂اونجا که گفتی عیاشا😂😂😂😂 ...

باور کن حقش بود.این گاهی کتک لازم میشه.یه مدت میره رو مخم تحمل میکنم.اخر کتکه رو خورد یکی دو هفته درست میشه

تیکر رسیدن به وزن ایده آلم .وزن اولیه ۸۰😑_ وزن فعلی ۵۶ _ هدف اول ۶۵ ✌ _ هدف دوم ۵۶✌ با قد ۱۶۸✌✌خدایا ممنونم ک کمکم کردی و ب وزن ایده آلم رسیدم.الهی شکر
منم چن روز پیش رفتیم طبیعت گردی خودم داشتم به راحتی از رودخونه رو سنگا رد میشدم یهو سوپرمن دستمو گرف ...

این بلا سر منم اومده چن ماه پیشا😑یادم افتاد.بگیرم باز بزنمش🤣

@ملکهاحساس   بیا اینجا گلم

ن اهل این تاپیکا نیستم تو هم نباش😅

برای کشتن یک جامعه...روشی ساده به کارگیرید...بر فرهنگ آنان تمرکز کنید...ابتداکتابرا از آنها بگیرید...بعد سرشان رادرون تلویزیون فرو کنید.کارل پوپر