امروز از صب فقد رو مخم بود و حرص میداد.منم صب پریود شدم و اخلاقم داغووون.بچه هم از یه طرف شلوغکاری میکرد.دیگ مغزم در حال جوشش بود.هی گفتم ببین من پریودم ب من نپیچ اعصاب ندارم.گوش نداد.سرترالین خوردم یدونه ک بتونم دووم بیارم تا شب تو این دیوونه خونه.هی شوخی های بی مزه کرد.هی شوخی رکیک کرد.هی رف رو مخم.بچشو دو دقه نگه نداشت من استراحت کنم.تا شب تحمل کردم از حرص یکسره عرق میکردم.خودشم میدید عوضی میخندید.از اخر پاش زخم بود انقد خاروند خون زد بیرون.مالید ب انگشتای دستش و اطراف همون زخمه.باز هی میخارید.گفتم پاشو بشوز.گف میشورم.منم مبلام روشن.خودمو زدم داد زدم میگم پاشو بشور.با اکراه بلند شد.دیدم قلبم انگار باد کرده از ناراحتی و بی اعصابی ب خدا یه وضعی بودم.دیدمرف سمت سینک اونجا بشوره خونارو.اونجام پر ظرف.حس کردم بی هوش میشم الانه
تیکر رسیدن به وزن ایده آلم.وزن اولیه ۸۰😑_ وزن فعلی ۵۶ _ هدف اول ۶۵ ✌ _ هدف دوم ۵۶✌ با قد ۱۶۸✌✌خدایا ممنونم ک کمکم کردی و ب وزن ایده آلم رسیدم.الهی شکر
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پاشدم کمرشو انقد زدم همونجا.چنگ انداختم.نیشگون محکم گرفتم.خودشم بالا تنه لخت بود.انقد زدم.اومدم رو ت ...
اخیش خوب کردی.منم حرصم گرفت👌👌👌👌👌
من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜